View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gubik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 3:51 pm Post subject: Help video CX75 |
|
|
Ahoj,mám dva problémy,snažil jsem se najít na to odpověd,ale nějak se mi to nepovedlo a to jsem tu během posledních dní trávil celej den.
1/Mám CX75 a když si na kartu nahraju krátké video,tak mi to přehraje v poho,ale když tam mám film nebo nějaké delší video,tak se mi po chvilce zasekne obraz,ale zvuk běží dál,nevíte co by se stím dalo dělat .
2/Jak jsem již psal mám CX75 a chtěl bych se zeptat jestli není nějakej patch nebo nějakej jinej způsob,kterým bych mohl ke jménu v seznamu přiřadit jinou melodii.
Děkuji moc |
|
Back to top |
|
 |
kkubo badatel

Joined: 07 Feb 2006 Posts: 196 Location: Slovakia/Trenčín Telefon: CX75v13
261.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 4:03 pm Post subject: |
|
|
na 2. problem je riesenie taketo:
skopiruj si vsetky zaznamy do adresara a potom daj "Vsetky polia" ci take nieco je to a tam by malo byt priradit ton.
a co sa tyka 1. problemu skus prehrat fw alebo odstranit nejake patche co suvisia s videom (ak nejake mas) _________________
Siemens CX75 | Vlčák 13 | DCA-510 | HHS 700 | San Disk 128 MB |
|
Back to top |
|
 |
gubik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 4:56 pm Post subject: |
|
|
kkubo wrote: | na 2. problem je riesenie taketo:
skopiruj si vsetky zaznamy do adresara a potom daj "Vsetky polia" ci take nieco je to a tam by malo byt priradit ton.
a co sa tyka 1. problemu skus prehrat fw alebo odstranit nejake patche co suvisia s videom (ak nejake mas) |
Můžeš mi to napsat trochu jednodušeji,nějak jsem to trochu nepochopil,asi to bude tím sluníčkem . Do jakého adresáře a pak jsem nikde nenašel "všechna pole".
K tomu 2 problému nemám tam žádnej patch s videem |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 5:28 pm Post subject: |
|
|
1) Na jiným telefonu to video jede v pohodě? V pc jede (to převedený) v pohodě? Jakej máš fw?
2) Tak to bohužel nejde.. Jen melodii ke skupinám Myslím, že u nějaký x55 na to byl patch, ale na novější siemensy už není. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 5:29 pm Post subject: |
|
|
a co sa tyka 1. problemu skus prehrat fw alebo odstranit nejake patche co suvisia s videom (ak nejake mas) |
eee to nejde.. jde nastavit jen spešl tón pro skupinu ale pro každého zvlast to nejde..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 5:50 pm Post subject: |
|
|
|
Nie je to tak. Naco davas rady, ktore nemas overene? _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
gubik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:08 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | 1) Na jiným telefonu to video jede v pohodě? V pc jede (to převedený) v pohodě? Jakej máš fw?
2) Tak to bohužel nejde.. Jen melodii ke skupinám Myslím, že u nějaký x55 na to byl patch, ale na novější siemensy už není. |
Ahoj,na jiném telefonu jsem to nezkoušel,ale když jsem to teď přehrával v Pc,tak to dopadlo stejně jako v mobilu,takže je chyba v tom filmu.
Ohledně toho 2 problému jsem si už myslel,že to jde a teď koukám,že bohužel ne,tak to je škoda.
Jinak díky za radu,příště už budu vědět a teď se můžu zvesela pustit do dalších věcí ohledně CX75,které tu určitě najdu a pokud ne,tak se zas obrátím o radu  |
|
Back to top |
|
 |
gubik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 6:33 pm Post subject: |
|
|
flemo wrote: | kkubo wrote: | na 2. problem je riesenie taketo:
|
Nie je to tak. Naco davas rady, ktore nemas overene? |
Fakt to je teda možné nebo ne.Pokud ano,můžeš mi napsat podrobnější návod.Díky |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 8:02 pm Post subject: |
|
|
gubik wrote: | flemo wrote: | kkubo wrote: | na 2. problem je riesenie taketo:
|
Nie je to tak. Naco davas rady, ktore nemas overene? |
Fakt to je teda možné nebo ne.Pokud ano,můžeš mi napsat podrobnější návod.Díky |
Ako ti uz napisali jenda.69 a DarthPZ, melodiu vies pridelit skupine a nie jednemu kontaktu. Samozrejme, mozes mat skupinu, v ktorej je len jeden kontakt :-) _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
|