View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mathewus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 6:19 pm Post subject: A55 KAPUT!!! |
|
|
No vazeny a mili,vyzera to tak ze telefon som oddelal uplne ako sa len da.Ked som ho dostal do ruk tak pri zapnuti len zasvietil a zdochol.Povedal som si "aha vsak len tam hodim FF hoci aj z C55 a vsetko bude OK".Moje prekvapenie ked pri zapisovani do bootcore vyhlasilo chybu a skoncilo proces nemalo obdoby...zrazu sa zacali diat divne veci,telefon uz nereagoval ani na Joker,V_klay,či Feia.No tak som sa pustil do testpointu...rezal som,rezal,skusal som,to iste,zase rezal,zase to iste.....a zrazu som sa dorezal az tam ze ked stlacim cervene tlacitko tak to napr v Jokery napise ze MainBoot does not answer!Tha asi som odkuril uplne ten phone co poviete chlapci?:)Nieze by ma to az tak trapilo...len ma stve ze to neviem spravit...prvy telefon co som pokazil tak asi poznate ten hnustny pocit  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 8:30 am Post subject: |
|
|
Ale hláška MainBoot does not answer! není zas tak špatná, program už zase reaguje. Pokdu máš správně testpoint a nastavené v Jokeru boot type na cokoli jiné než Normal tak je ta hláška OK. Zkus nastavit boottype na Nomral a mělo by to jet, pokud ne je to oprvadu problém, ale není jisté že máš dobře testpoint. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
mathewus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 12:31 pm Post subject: |
|
|
no ano iba ze ono mi to pise aj pri nastaveni NORMAL ze MainBoot does not answer!.........tak jedine ze mam zle testpoint ale fakt uz neviem kam dalej mam rezat lebo uz som dost hlboko  |
|
Back to top |
|
 |
mathewus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 21, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
ono to vlastne bolo tak ze program stale reagoval ale nikdy nesiel.ked sa pokazilo bootcore tak mi vypisovalo pri zapnuti ze bateria je vybita no a ked som cel nahrat FF tak to nikdy neslo no a teraz mi vypisuje zasa tuto hlasku ked som spravil testpoin....bohvie ci som nepresekol aj daco ine ked som testpointoval  |
|
Back to top |
|
 |
mathewus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 07, 2006 6:06 pm Post subject: |
|
|
UZ TO MAAAAAAAAM OPRAVIL SOM NEOPRAVITELNEEE.... .....NAKONIEC BOL PROBLEM V BATERKE......UPLNE PRESTALA FUNGOVAT ANI V NABIJACKE NEJDE.....JE S NOU KONEC ALE TELEFON IDE :DDDDDDDDDDD |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|