Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Joan věrný diskusník

Založen: 24. 06. 2005 Příspěvky: 474 Bydliště: panelák v Brně...
2378.10 SMM
|
Zaslal: st květen 17, 2006 7:04 am Předmět: VSFE-nechci COM2 |
|
|
Zdravím ,
prosím o laskavou nápovědu, jak nastavit v programu VSFE port COM3 na USB kabel: stále se mi automaticky připojuje na COM2 a v nabídce Nastavení nemám vůbec žádnou možnost volby COM (políčko je prázdné ). SiMoCo mi na COM3 krásně šlape. Mám Win2000 - může to snad souviset s adminími oprávněními
Děkuji!
J.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Zaslal: st květen 17, 2006 7:59 am Předmět: |
|
|
V adresáři, kde máš nainstalovaný VSFE máš soubor vsfe.ini, který začíná takhle :
[Options]
LandIdx=0
Port=COM1
Speed=115200 atd.
Normálně ho otevři třeba v notepadu a uprav COM na svůj a mělo by to chodit. _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|
F.afoun napsal: | V adresáři, kde máš nainstalovaný VSFE máš soubor vsfe.ini, který začíná takhle :
[Options]
LandIdx=0
Port=COM1
Speed=115200 atd.
Normálně ho otevři třeba v notepadu a uprav COM na svůj a mělo by to chodit. |
Děkuji moc , to bylo ono
Btw, disky Cache a Config se mi po výběru v nastaveních samovolně neobjevily (probliklo jakési "Refresh", ale nestačila jsem to přečíst, nevím co znamenalo), ale dostanu se do nich přes SiMoCo
Chtěla bych ještě vědět, co v Configu označují přípony:
*.xml, *.pd, *.fs, *.sbp, *. svg, *.log, *.der
a v Cache:
*.inf, *.db, *.pd
Děkuji za vnesení trochu světla do té změti pro mne neznámých přípon a přeji hezký den!
J.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: čt květen 18, 2006 3:16 pm Předmět: |
|
|
Joan napsal: |
Chtěla bych ještě vědět, co v Configu označují přípony:
*.xml, *.pd, *.fs, *.sbp, *. svg, *.log, *.der
a v Cache:
*.inf, *.db, *.pd
|
ty soubory jsou různy systémovy soubory...
*.fs je soubor menu
*.der jsou certifikáty
*.svg - vektorová grafika, (ten soubor freefonts.svg můžeš klinně smazat..)
*.xml - to je dokument psanej v "Extensible Markup Language" - něco jako html... v mobilu se používá např. na podmenu mystuff
ty ostatní budou nějaky nastavení...
edit// jo a ten *.log jde normálně otevřít v texťáku, ale nevim , co je to za typ souboru... v mobilu je v něm zapsany info, ktery vidíš pod FFS-version když dáš *#06# _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Zaslal: pá květen 19, 2006 7:59 am Předmět: |
|
|
to pip@: Děkuji Ti, vrtat se do toho neodvážím, ale budu aspoň zhruba v obraze
J.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|