View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jelda2098 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 3:44 pm Post subject: držak na kolo ME75 |
|
|
cau , nemužu nikde najít, nevíte kde seda koupit , držák na řidítka na ME75 ?
díky _________________ SX....one...:-) |
|
Back to top |
|
 |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 4:10 pm Post subject: |
|
|
Na ME75ku ten drzak nesezenes, je originalne kompatibilni jen s M65kou, mozna po nakym zasahu do toho drzaku by to slo, ale nepoustel bych se do toho _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
Lakva pisatel

Joined: 27 Jan 2006 Posts: 256 Location: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Posted: Thu May 25, 2006 4:43 pm Post subject: |
|
|
V karlovarským cyklocentru jsem narazil na jeden pěknej... v principu je to docela dobře vyřešený univerzální neoprenový pouzdro s fólií přes přední stranu. Jen je nutný udělat do fólie díru na joystick no a pak jsem ještě prostřihl výřez na IR a na boční tlačítko PTT (pouštím přes něj MP3)
Pouzdro má držák na řídítka a taky se dá pověsit na pásek, takže z něj foun už nevyndavám.
Vyšlo asi na 150, akorát samozřejmě nemá snímač na bik-o-meter... Možná ho nějak zbastlím ze starýho snímače a kabelu od HF, pokud seženu aplikaci a ta se ukáže být zajímavou...
Takže rada: Projdi cyklocentra... _________________ Zavádím PX=píp,xcíp
Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!
IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS
------------
To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.
-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat May 27, 2006 1:40 pm Post subject: |
|
|
Nasa citatelka Joan ma poprosila,aby som za nu pridal tento prispevok,nakolko nevie,ako pridat na forum obrazok.Takze citujem:
"Na řidítka jsem přidělala klasické "rohy" a spojila je plastovou trubkou. Na ní je přichycená plastová krabička, jaká se běžně používá na mražení potravin nebo do mikrovlnky. Mobil leží vlastně na zespoda vyztuženém víčku krabičky, na 1cm silném molitanu a přepásaný dvěma gumičkami. Když naklapnu víčko, tak mobil je chráněný před deštěm (v lijáku krabičku pro jistotu obalím igelitovým sáčkem). Na fotce mám ještě Samsung, ale Siemens C75 mi nedávno posloužil stejným způsobem a moc dobře. Sáhnutím na krabičku jsou i cítit vibrace motorku."
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|