clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - problém s DCA-510

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

problém s DCA-510

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 14, 2006 6:01 pm    Předmět: problém s DCA-510 Odpovědět s citátem

no napsal jsem DCA-510 ale na kabelu je napsáno MA-8730P - když napíšu *#06# je tam napsáno DCA-510 - používám MPM - divné je to že můžu prohlížet složky a všechno ostatní ale jak zapnu Siemens Update Tools v.50 tak to nenajde foun.dal jsem ruční nastavení napsaly vypněte telefon chvíli ho připojoval a napsal nelze spojit !!!!!!! co s tím !!! hlavně mi neříkejte že to nejde ani přes něj - kámoš má M75-tku a nahrál to přes něj v poho tak nevím !!!!!
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 14, 2006 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Telefón nevypínaj.
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 14, 2006 6:29 pm    Předmět: nejde Odpovědět s citátem

ten kabel bude asi vadnej - myslím to tak že v tom odkazu je to napsáno - když to není originál DCA-510 tak to nemusí jít a to není originál - hmm škoda další marnej pokus !!! zkoušel jsem to nevypínat vypínat atd.
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 5:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady se píše, že máš kabel dobrej wink
S tím Update: problém je v tom, že ti to nenajde Com port, na kterém máš telefon připojený?
Po ránu jsem nějak zapoměl připojit odkaz, kde se o tom kabelu píše: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689

Uživatel Zdravého selského rozumu

Naposledy upravil pnov dne st únor 15, 2006 4:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 4:00 pm    Předmět: dca-510 Odpovědět s citátem

tak jinak - jak jsem psal - kámoš má M75-tku a ten kabel k tomu dostal - nahrál si přes něj patche atd. - dostal k tomu software - divne je že přes něj MŮŽU prohlížet obsah telefonu a nahrávat do něj věci - funguje i OD tools apod. - ale když zapnu Update - telefon nenalezen a když dám ručně tak to napíše Nelze připojit telefon V 3142. nebo tak nějak.
Ještě mám takovej dotaz - ten kabel je asi nabíjecí jelikož v tom softwaru co je přiložen je napsáno CHARGE ON/OFF - jenomže ten kabel není můj tak nechci přelepovat žádnej pin apod. - není tady nějaký návod jak to udělat !!!!! další dotaz - proč nemůže nabíjení být zapnuté ???

SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 4:03 pm    Předmět: Re: dca-510 Odpovědět s citátem

Ta chyba je ře máš málo nabitou baterku wink ,pokud je u toho program tak to zkus přes něj to nabíjení vypnout.
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 4:39 pm    Předmět: Re: dca-510 Odpovědět s citátem

Fuckaroo napsal:
tak jinak - jak jsem psal - kámoš má M75-tku a ten kabel k tomu dostal - nahrál si přes něj patche atd. - dostal k tomu software - divne je že přes něj MŮŽU prohlížet obsah telefonu a nahrávat do něj věci - funguje i OD tools apod. - ale když zapnu Update - telefon nenalezen...
Poslal jsem Ti mailem návod od výrobce mého kabelu. Měl jsem asi stejný problém.

Uživatel Zdravého selského rozumu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kabel MA 8730P má standardně napájení vypnuté, tím programem se napájení zapíná. Mám ten samý kabel a používám ho pro x55, x65 i x75 a bez problémů.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj mam tiez ten isty MA8730P. Akurat ked zapnem nabujanie cez ten program tak sa mi zda ze aby prestal na danom porte nabijat, musim resetnut komp
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 5:22 pm    Předmět: dodatek Odpovědět s citátem

tak teda jo - dík za rady !!! nabíjel jsem baterku asi 2 hodiny teď ji mám nabitou - pro jistotu jsem hned zkusil zapnout update a foun našel - díky.............-potom se ozvu jak to dopadlo !
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 10:17 pm    Předmět: Vadný kabel Odpovědět s citátem

Tak jsem koupil originál Benq-Siemens DCA-510 a nespojí se mi to s žádným telefonem. Zpočátku to na chvilku fungovalo a pak už ani jednou. Je možné, že takhle odešel? Zkoušel jsem to s S75 a C55 a nenajde nic. S75 navíc hlásí, že je připojen DCA-500. Setkali jste se tím někdo?

Děkuji za odpověď.
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se muj hlásí jako DCA-500, když ho nemam připojenej k PC Think Zkoušel jsi ho zapojit do jinýho portu, popř. přeinstalovat mu drivery?

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2006 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Mně se muj hlásí jako DCA-500, když ho nemam připojenej k PC Think Zkoušel jsi ho zapojit do jinýho portu, popř. přeinstalovat mu drivery?

Jo, zkoušel jsem 3 různé USB (na desce i na přídavné kartě) a dokonce i na jiném počítači. A drivery jsem přeinstalovával asi 5x.
Myslím že asi odešel, na začátku se na 30s chytil SiMoCo, ale pak odpadl a už se přes ten kabel nepřipojí nic...... (ani jiný telefon, který se přes no-name sériák chytí v pohodě). Na S75 mi ten no-name nefunguje (je to starý kabel od C55)
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2006 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jan.oplustil napsal:
jenda.69 napsal:

Jo, zkoušel jsem 3 různé USB (na desce i na přídavné kartě) a dokonce i na jiném počítači. A drivery jsem přeinstalovával asi 5x.
Myslím že asi odešel, na začátku se na 30s chytil SiMoCo, ale pak odpadl a už se přes ten kabel nepřipojí nic...... (ani jiný telefon, který se přes no-name sériák chytí v pohodě). Na S75 mi ten no-name nefunguje (je to starý kabel od C55)

Tak se to zdá být vyřešené. Byl jsem kabel reklamovat, hned si ho tam chtěli ozkoušet, nevěřili. Ale po připojení asi třetího telefonu mi dali za pravdu, že to nějak nefunguje. Tak mi kabel vyměnili. Nechal jsem si vyndat z výlohy ještě kabel ve stračím balení (žluté) s logem Siemens. Ten co mi blbnul byl už Benq-Siemens. Tak to jenom pro jistotu. A teď už mi funguje MPM 4.05 i SiMoCo 2.2.8. A samozřejmě firmware upgrade taky. Takže blbej kus, případně blbá série.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: