View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hashman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 4:36 am Post subject: Originální zvuk sms |
|
|
Zdar, možná se to tu už probíralo, ale nemáte někdo stažený originální zvuk příchozí sms? Myslím ten použitý v modelech M65, C75, ME75 a jim podobných. Prý je "zahrabaný" někde v telefonu a normální smrtelník se k němu nedostane, leč nevím, co je na tom pravdy. Na patchování a podobné věci si netroufám, proto prosím zdatnějšího jedince, zda by mi ho neposlal na email, případně mi tu nenechal link, kde si ho můžu stáhnout. Díky |
|
Back to top |
|
 |
kristus2 pisatel

Joined: 08 Dec 2005 Posts: 234 Location: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 8:07 am Post subject: |
|
|
Pokud máš kabel(DCA-510), tak si můžeš odblokovat systémový soubory. A až je budeš mít odblokovaný tak si to odtamtud vytáhneš (3 disk->default-> MessageMelody) tohle beru přes mobil, v kompu je ten disk jinak, ale jinak složky stejný _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 8:16 am Post subject: |
|
|
myslíš takovej ten zvuk pružiny? Pokud nemáš software telefonu upravený od operátora, tak stačí v Nastavení - Vyzvánění - Další melodie dát Zprávy na Standard levým kontextovým tlačítkem. Pokud tam máš něco jiného, tak to operátor předělal a můžu ti ho poslat. Ten zvuk se jmenuje MessageMelody.wav a je ve složce Default na disku Config. Stačí si jednorázově otevřít skryté disky pomocí prográmku OD Tool (zde na stránkách), a pak si ten zvuk skopíruj kam potřebuješ třeba pomocí SiMoCo. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Hashman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 29, 2006 7:32 pm Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | myslíš takovej ten zvuk pružiny? Pokud nemáš software telefonu upravený od operátora, tak stačí v Nastavení - Vyzvánění - Další melodie dát Zprávy na Standard levým kontextovým tlačítkem. Pokud tam máš něco jiného, tak to operátor předělal a můžu ti ho poslat. Ten zvuk se jmenuje MessageMelody.wav a je ve složce Default na disku Config. Stačí si jednorázově otevřít skryté disky pomocí prográmku OD Tool (zde na stránkách), a pak si ten zvuk skopíruj kam potřebuješ třeba pomocí SiMoCo. |
Jo, jo, přesně ten zvuk mám na mysli.Mám ho nastavený, ale chci ho dostat taky do jiného telefonu. Kdybys byl tak hodný a poslal mi to na [email protected], byl bych ti vděčný. Do nějaké odblokace se nechci nijak pouštět, telefon je v záruce a nerad bych o ni přišel.. |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue May 30, 2006 9:14 am Post subject: |
|
|
Pošlu ti ho na mail dneska večer. Martin _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|