View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
raven007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 31, 2006 2:23 pm Post subject: Přenos čísla z SMS do seznamu, S75, fw 31 + 35 |
|
|
Zdravím, hledal jsem a nenašel, takže doufám, že jste to tady někde vedle už neřešili - jestli jo, tak se omlouvám a dejte pls link.
Od fw 31 mi nejde přenést číslo z obsahu SMS do adresáře. S předchozími verzemi fw to fungovalo v poho - prostě se označené (zvýrazněné) číslo dalo překopírovat, teď si telefon vybere číslo odesilatele SMS bez ohledu na to, že je označený jiný číslo, a když dám uložit do seznamu, ještě mně upozorní, že číslo odesílatele už v seznamu mám...
S předchozí verzí (24) tohle sice fungovalo, ale zase zhasínal displej když byl telefon v pevným HF v autě a přišla SMS - což od verze 31 nedělá.
Tak nevím, máte to s tím přenosem čísla do adresáře stejně nebo něco dělám blbě?
Díky za případnou radu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|