clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - špatné provedení u ME75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

špatné provedení u ME75
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
x.sobulka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 12:45 pm    Post subject: špatné provedení u ME75 Reply with quote

AHoj,
mám ME75 asi měsíc a přestože se k telefonu chovám velmi slušně, začíná se mi odlupovat svrchní vrstva pogumování. Pod vrchní vrstvou se prostě objeví bublina, která dřív nebo později praskne a celé se to pak odere.
Máte někdo stejnou zkušenost? Popřípadě co jste s tím dělali...
Dost mě tenhle gumák zklamal, zlatý ME45!
Back to top
View user's profile Send private message
Martasek06
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 12:56 pm    Post subject: Re: špatné provedení u ME75 Reply with quote

x.sobulka wrote:
AHoj,
mám ME75 asi měsíc a přestože se k telefonu chovám velmi slušně, začíná se mi odlupovat svrchní vrstva pogumování. Pod vrchní vrstvou se prostě objeví bublina, která dřív nebo později praskne a celé se to pak odere.
Máte někdo stejnou zkušenost? Popřípadě co jste s tím dělali...
Dost mě tenhle gumák zklamal, zlatý ME45!

Zajimavy...slysel jsem o tom ale zatim problem nemam...v gumovy smesi nejspis bude "kaz" ona bublina ktera se bude zvetsovat a pak praskne.....meli by ti to vzit jako reklamaci.Treba je to problem urcity serie.Co mas uvedeny na stitku pod baterii? ja tam mam vyrobce BenQ a Made in Germany..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
x.sobulka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 12:58 pm    Post subject: Reply with quote

mám tam to samé co ty. a reklamaci zkusím, ikdyž v ni moc nevěřím...
Back to top
Martasek06
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

x.sobulka wrote:
mám tam to samé co ty. a reklamaci zkusím, ikdyž v ni moc nevěřím...

Muze to bejt problem,urcity serie....co se ti ukazuje v NASTAVENI/Nast.Telefonu/Cisl.Pristroje/Vice...?

Ja tam mam P.-date:2006-02-04 (4.2.2006) asi....
zkus tu reklamaci,a dej urcite vedet.Poklud je vyrobce soudnej,a podobnejch reklamaci ma vic,uzna ze je chyba na jeho strane,vymeni to a bude treba klid.Je mozny ze nahr. dil. bude kvalitnejsi nez ten puvodni....tenhle fou byl tak trochu narychlo "spichlej" horkou jehlou.
Kdyz se Siemens a BenQ spojovali,aby udrzeli naskok pred konkurenci .....
Back to top
LivArt
pisatel
pisatel

7.60 SMM
PostPosted: Sat May 06, 2006 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Mám taky ME75 a úplně ten samej problem...
P. -DATE 2005-11-29
FW 11
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
x.sobulka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun May 07, 2006 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Dal jsem ho nakonec do servisu jako záruční reklamačku, je to 9 dní zpátky a v úterý si pro něj mám přijít. Jsem zvědavý co mi s ním provedli a samosebou to sem pak písnu...
Back to top
Pucmeloud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 09, 2006 10:00 am    Post subject: ME 75 - bublinky Reply with quote

Taky mi to minulý týden udělalo.... vedle okýnka IR senzoru podlouhá bublinka asi 10 mm dlouhá. Budu to reklamovat. Štve mě to !
Back to top
macmac
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 09, 2006 3:21 pm    Post subject: ME75 Reply with quote

..naprosto stejné problémy...Hmm...ani nevím jestli z toho mám mít radost... Nejhorší je to, že telefon nutně potřebuju k práci a být měsíc bez mobilu je pro mne nesmysl. Už jste někdo zkusil odloupat celou gumu kolem telefonu? Možná by to bylo nejschůdnější řešení. Sad
Back to top
x.sobulka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue May 09, 2006 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

Tak mám výsledek reklamačky: zpátky do brněnského servisu mi to poslali po tydnu a vymenili cely zadni kryt (tzn. zadni pulku telefonu vcetne mikrofonu...), protoze ty bublinky byly prave jen na teto pulce. Doufam ze se neobjevi i na te druhe...
Vyměnili to ale zdarma a neremcali.

Ps. lidi jsou v tom brněnským servisu ale děsní, neumí ani odpovědět na "dobrý den"
Back to top
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue May 09, 2006 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

Tenhle problém se týká i druhého aktuálního "tvrďáka", M75. Ale nejspíš to bude jen u některých sérií, protože jsem o tom četl třeba i v jedné recenzi M75, kdy se to projevilo snad už během týdne, ale u mého kusu to (chválabohu Pray ) není, přitom ho mám od ledna a přední kapsu kalhot zná zevnitř velmi dobře...

Takže pokud to uznají jako reklamaci a vymění, mohlo by to pomoct...

Taky jsem (ze by tady na SM?) viděl nějakou fotku s popisem, že se to dá nějak poopravit pomocí žárovky... Nicméně to asi nebude konečné řešení a mně osobně by to asi taky dost žralo Sad

Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!

IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS

------------

To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.

-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Martasek06
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue May 09, 2006 11:04 pm    Post subject: Reply with quote

Jak uz jsem tu psal,moji serie se to nejspis netyka Pray doufejme.....
Vite nekdo,jak je vlatne ta guma obepinajici cely foun silna?
Jestli aspon 1mm tak by to fakt mohla bejt vada....a jestli slabsi,tak staci hlubsi skrabanec ci jen prirozeny pnuti a rup.....vymalovano(nejlepsi prirovnani vidim ke KONDOMU Very Happy :o ,s tim rozdilem,ze tady se to da napravit,v pripade K to muze bejt dooost blby Shocked Laughing )

PALM Zire 72
Back to top
Pucmeloud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 10, 2006 7:18 am    Post subject: Reply with quote

Ta guma naboku je silná asi 0,2 mm...teda fakt asi nic nevydrží. Obávám se, že tyto "závady" budou chronickým problémem těchto mobilů. Rozhodně v záruce (2 roky) to nemůže vydržet ani omylem. Předpokládám, že jim to vrátím několikrát s tou samou vadou = uvažuju o jiném deklu na ten mobil. Nebo jiném typu, za který ho vyměním... Think
Back to top
Martasek06
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed May 10, 2006 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

Pucmeloud wrote:
Ta guma naboku je silná asi 0,2 mm...teda fakt asi nic nevydrží. Obávám se, že tyto "závady" budou chronickým problémem těchto mobilů. Rozhodně v záruce (2 roky) to nemůže vydržet ani omylem. Předpokládám, že jim to vrátím několikrát s tou samou vadou = uvažuju o jiném deklu na ten mobil. Nebo jiném typu, za který ho vyměním... Think

No tak to ja jsem podobnyho nazoru...pokud guma zacne praskat(jako ze zatim ne...) tak to reklamuji,oni daj novou ktera treba vydrzi vic(obcas bejvaj nahr. dily lepsi nez orig.)
Kdyz nevydrzi nic se taky nestane,protoze za tu dobu,rekneme pul az rok,budu mit zalusk na lepsi mobil.
Pokud BenQ-Siemens bude pokracovat ve vyvoji "Outdooru",nemuzu se dockat,no a jestli ne pujdu do S88......

PALM Zire 72
Back to top
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon May 15, 2006 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Gumu mám v pohodě, ale vyskytnul se jinej problém. Dneska mi u ani ne 2 měsíce starý ME75 ulítla horni silikonová čepička na joyi Sad Zacházím s mobilem víc než slušně, kromě doma je vždy v pouzdře. Nejdřív se pod tou čepičkou udělala malá vzduchová bublinka, a ta se pořád rozšiřovala, a dneska lup a byla pryč. Naštěstí jsem ji našel. Mam ji zkusit přilepit nebo hned reklamovat? Mobil jde ovládat celkem v pohodě. Joy je o trošičku nižší, ale po obvodu má vystouplou hranu, tak se dobře zapíchne do palce. Takhle rychle by se žádný telefon opotřebovávat neměl, zvlášť outdoor Evil or Very Mad
Pucmeloud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 15, 2006 4:09 pm    Post subject: Reklamace bublinek Reply with quote

Když jsem se po týdnu dovolal do Siemens servisu v Praze (změnili si číslo a na webu je neplatné!), tak mi celkem drze nějaká dáma řekla, ať si připravím 160,- Kč na nový kryt a 600,- Kč za práci. Jako uznatelná reklamace se jí to nejeví, ale to prý rozhodne technik v prodejně v Praze. No super přístup !!! tak vám dám vědět, jak dopadnu.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum