View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Petr Poříska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 9:41 am Post subject: Oprava chyby v M75 - žádost o pomoc |
|
|
Zdravím. Syn nějakým záhadným způsobem (prý jen nahrál nějaký mp3 soubor) dosáhl toho, že z nabídky Extra zmizela položka systém souborů. Dále se telefon nějak divně chová při rozevření obrázků, zvuků apod., kde při listování v uložených souborech se mu nezobrazují podrobnosti jako velikost. Zkoušel jsem už tovární nastavení, formát atd., ale pořád je to stejné. Uvažuji o přehrání FF, ovšem zálohu toho telefonu před poruchou nemám. Jaký je tedy postup, když si stáhnu FF tady ze Siemensmanie? Je pat třeba něco měnit v souvislosti s IMEI? Před tímto dotazem jsem informace hledal, ovšem nenašel. Poraďte prosím. |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 10:00 am Post subject: |
|
|
Uvažuješ o přehrátí FF tak to asi máš vygenerovaný kody tak,že se ti mobil spojí s V_klay hádam zprávně?Po té co nahraješ cizí FF musíš mobil odblokovat návod najdeš zde: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=732 _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:52 pm Post subject: |
|
|
Čo sa týka tých detailov pri obrázkoch - zrejme to prepol do režimu kde sa zobrazí priamo náhľad-dá sa to dať naspäť keď v tom zozname obrázkov dáš Options - objaví sa menu v ktorom dáš Detailed list
No a ohľadom toho menu - buď si daj filesystem ako skratku na nejakú klávesu, alebo si tú možnosť pridaj do menu napríklad podľa tohto programu.
V obidvoch prípadoch sa zaobídeš bez kódov, alebo flashovania. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|