View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 6:42 am Post subject: ME75 - pár chyb ?? |
|
|
Zdravím,
mám ME75 cca 4 týdny a chci si ujasnit několik věcí u kterých si nejsem 100% jist, jestli tak jak to je, je správně.
1. Prvně, při pokusu spustit předinstalovanou hru Brick Challenge vyskočila hláška "soubor může být poškozen" a hra se nespustila.
Po bližším zkoumání v adresáři via TC jsem zjistil, že soubory *.jad a *.jar mají vzájemně prohozené přípony. Po jejich přepsání všechno klape O.K.
Měl to tak ještě někdo, kdo má ME 75 ?
2. V Menu>Nastavení>Síť>Prefer.síť se zobrazí : "Domovská síť T-Mobile CZ - při kliknutí na pr.kont.kl. "Seznam" se nic nevypíše a na kont.kl. není žádná nabídka. Připadá mi, že to není správně, měli by se zobrazit nějaké přednastavené prefer. sítě a taky možnost tuto nabídku editovat.
3. Při odesílání tel. čísla možností "Jako SMS" přijdou na Nokii tři nezobrazitelné zprávy. Na SE taky tři, sice zobrazitelné, jméno a číslo se z nich dá vyčíst, ale vizitka to fakt není.
To například, když jsem odesílal vizitku z Nokie na SE, SE přijmul data, nabídl možnost "uložit" a kontakt se bezchybně uložil do adseřáře.
Zkoušel někdo odeslat vizitku tou první možností "Jako SMS" na jiný telefon a ten přijmul vizitku korektně?
Celkově, když tak shrnu body 1 až 3, mám totiž podezření na nějakou chybku v sw.
Dík, za odpovědi. _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 11:02 am Post subject: |
|
|
1. Brick Chalange mi šla úplně v pohodě. Stahoval jsem si ji z www.java.unas.cz. Asi jsi měl nějakou špatnou verzi. Tu hru jsi měl v tel hned po koupi? Já tam měl jen Turrican 2004.
2. Já mám Vodafone, seznam preferovaných sítí se zobrazí a jde měnit. Chybu bych hledal spíš u operátora, máš aktivovaný roaming? Já tam mám sítě Vodafone snad z celého světa plus pár dalších. Tel byl původně pro T-Mobile, ale Vodafone si po vložení své simky ten seznam úplně změnil.
3. Zatím jsem to zkoušel posílat jen na Siemens a tam kontakt přišel v pořádku. Dřív jsem měl S45i a ta si s Blokií taky nerozuměla. Na SE nemám tušení. U Siemensů bývá s kompatibilitou někdy problém.
Myslím si, že máš telefon OK  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510
Last edited by martin-v on Fri Jun 23, 2006 11:11 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 11:08 am Post subject: |
|
|
1) Nainstalovanou, teda po koupi, a špatně :-( Ale opravil jsem to :-)
2) Tady určitě nezáleží na aktivaci roamingu, ikdyž ho aktivní mám.
Zkusím ještě do něj hodit SIM-ku od ET, jestli s tím něco udělá.
Zajdu někde do servisu nebo prodejny a kouknu na jiný foun.
Jo, a mám jej od T-M. _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 7:52 am Post subject: |
|
|
K té první otázce:něco podobného se mi stávalo u CX75,kdy asi u 3 her(nainstalovaných siemensem)ze 7,když jsem je chtěl spustit,psalo:Neplatný certifikát::Musel jsem telefon vrátit do továrního nastavení v menu nastavení telefonu,potom už mi to nepsalo...  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|