clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - ME75 - pár chyb ??

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

ME75 - pár chyb ??

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wojnar
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

0.24 SMM
PostPosted: Fri Jun 23, 2006 6:42 am    Post subject: ME75 - pár chyb ?? Reply with quote

Zdravím,
mám ME75 cca 4 týdny a chci si ujasnit několik věcí u kterých si nejsem 100% jist, jestli tak jak to je, je správně.
1. Prvně, při pokusu spustit předinstalovanou hru Brick Challenge vyskočila hláška "soubor může být poškozen" a hra se nespustila.
Po bližším zkoumání v adresáři via TC jsem zjistil, že soubory *.jad a *.jar mají vzájemně prohozené přípony. Po jejich přepsání všechno klape O.K.
Měl to tak ještě někdo, kdo má ME 75 ?
2. V Menu>Nastavení>Síť>Prefer.síť se zobrazí : "Domovská síť T-Mobile CZ - při kliknutí na pr.kont.kl. "Seznam" se nic nevypíše a na kont.kl. není žádná nabídka. Připadá mi, že to není správně, měli by se zobrazit nějaké přednastavené prefer. sítě a taky možnost tuto nabídku editovat.
3. Při odesílání tel. čísla možností "Jako SMS" přijdou na Nokii tři nezobrazitelné zprávy. Na SE taky tři, sice zobrazitelné, jméno a číslo se z nich dá vyčíst, ale vizitka to fakt není.
To například, když jsem odesílal vizitku z Nokie na SE, SE přijmul data, nabídl možnost "uložit" a kontakt se bezchybně uložil do adseřáře.
Zkoušel někdo odeslat vizitku tou první možností "Jako SMS" na jiný telefon a ten přijmul vizitku korektně?

Celkově, když tak shrnu body 1 až 3, mám totiž podezření na nějakou chybku v sw.

Dík, za odpovědi.

martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Jun 23, 2006 11:02 am    Post subject: Reply with quote

1. Brick Chalange mi šla úplně v pohodě. Stahoval jsem si ji z www.java.unas.cz. Asi jsi měl nějakou špatnou verzi. Tu hru jsi měl v tel hned po koupi? Já tam měl jen Turrican 2004.

2. Já mám Vodafone, seznam preferovaných sítí se zobrazí a jde měnit. Chybu bych hledal spíš u operátora, máš aktivovaný roaming? Já tam mám sítě Vodafone snad z celého světa plus pár dalších. Tel byl původně pro T-Mobile, ale Vodafone si po vložení své simky ten seznam úplně změnil.

3. Zatím jsem to zkoušel posílat jen na Siemens a tam kontakt přišel v pořádku. Dřív jsem měl S45i a ta si s Blokií taky nerozuměla. Na SE nemám tušení. U Siemensů bývá s kompatibilitou někdy problém.

Myslím si, že máš telefon OK wink

Last edited by martin-v on Fri Jun 23, 2006 11:11 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
wojnar
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

0.24 SMM
PostPosted: Fri Jun 23, 2006 11:08 am    Post subject: Reply with quote

1) Nainstalovanou, teda po koupi, a špatně :-( Ale opravil jsem to :-)

2) Tady určitě nezáleží na aktivaci roamingu, ikdyž ho aktivní mám.
Zkusím ještě do něj hodit SIM-ku od ET, jestli s tím něco udělá.

Zajdu někde do servisu nebo prodejny a kouknu na jiný foun.

Jo, a mám jej od T-M.

mates.75
všeználek
všeználek

4269.72 SMM
PostPosted: Sat Jun 24, 2006 7:52 am    Post subject: Reply with quote

K té první otázce:něco podobného se mi stávalo u CX75,kdy asi u 3 her(nainstalovaných siemensem)ze 7,když jsem je chtěl spustit,psalo:Neplatný certifikát::Musel jsem telefon vrátit do továrního nastavení v menu nastavení telefonu,potom už mi to nepsalo... Applause Hand
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum