View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kristus2 pisatel

Joined: 08 Dec 2005 Posts: 234 Location: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 1:32 pm Post subject: Jak hraje reproduktor u EL71 |
|
|
Zajímalo by mě, jak hraje reproduktor u tohoto telefonu. Je to stereo? A je to dostatečně hlasité? A existuje nějáká redukce na 3,5mm jack? Kde se dá sehnat, je-li? _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 1:42 pm Post subject: |
|
|
Stereo to evidentně není, to by to muselo mít repráčky na obou koncích fénu, jako to má nějakej pazneht od Alcatelu. Repráčky jsou od SXG75 už jen lepší a lepší, ale stejně takhle můžou poslouchat muziku snad jen holky o přestávce... na zemědělce...
BTW ta redukce se za čas určitě někde objeví, stejně jako se objevila i na x55-75 konektor.
***EDIT: hlasitostně na tom Elča bude asi podobně jako SXG, u kterýho když se pustí zvuk naplno, tak mi to může urvat ruku, jak to má repro na spodní straně telefonu  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
kristus2 pisatel

Joined: 08 Dec 2005 Posts: 234 Location: Praha 9 - Miškovice
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 1:47 pm Post subject: |
|
|
Ale mě by se na tu redukci nechtělo moc dlouho čekat. Už mám kůli tomu koupený i sluchátka Pro porovnání:Hraje to líp jak K700? A líp jak S75? _________________ Kouření škodí zdraví Kdo nevyzkoušel, neuvěří
(předtim eště něco)M65->M75->Sony Ericsson D750+Koss Porta Pro+spokojenost
http://portapro.info Stránka o Porta Pro |
|
Back to top |
|
 |
Wajco začátečník

79.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 7:11 pm Post subject: Redukcia |
|
|
Redukcia sa da spravit aj doma.Potrebujes koncovku z HF a koncovku na 3,5mm jack.Potom uz len staci spoit a hotovo |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|