clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Jaké handsfree a držák do auta pro SXG-75?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Jaké handsfree a držák do auta pro SXG-75?

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
palindrom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 3:25 pm    Post subject: Jaké handsfree a držák do auta pro SXG-75? Reply with quote

Chtěl bych si pořídit do auta držák + handsfree, chtěl bych, aby to mělo dobíjení, anténní připojení a dala se používat navigace. BT, náhlavní soupravu radši ne. A nemám vůbec žádné předchozí zkušenosti.

Mohl by mi někdo doporučit co by se tak dalo použít, jednoduše instalovatelného? Případně nějaké tipy na co si dát pozor...
Zatím je můj favorit HKC-700.
Back to top
View user's profile Send private message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Jul 04, 2006 3:48 pm    Post subject: Reply with quote

Já mám HKW600. Nesplňuje to sice téměř nic z tvých požadavků , ale je to skvělá věc. Je to těžká sada BT. Instalace je snadná, komfortní používání, displej, mobil můžeš mít kdekoliv... Ale nebudu tě lámat přes koleno wink

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Red Karkul
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 24, 2006 9:37 pm    Post subject: handsfree Reply with quote

Znamej se zbavoval stare C65, mel k ni i slusne handsfree Car Kit Comfort HKC-660 s ovladanim na spodni casti. Handsfree jsem mu zabavil, odstranil drzak tela telefonu, zustal jen spodek s patici a ovladanim,. Cele jsem to pospojoval, zasunul SXG75 a hned naskocila hlaska ze CarKit je aktivovan, odzkousel jsem vse co se da s handsfree delat, vse fungovalo vcetne nabijeni. Jelikoz se ofikl handsfree na SXG75 asi nedockame, staci sehnat jeste nejaky univ. drzak, primontovat k nemu spodek s konektorem a je vystarano a funkcni handsfree je na svete... Dancing
Back to top
rastik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 25, 2006 9:10 am    Post subject: Reply with quote

V dnesnej dobe su caste BT handsfree. Tam ma ale stve, ze navigacia a MP3 chodi stale do toho interneho repraku. U tej pevnej to predpokladam posiela do nej, ze?
Back to top
Red Karkul
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 25, 2006 9:37 am    Post subject: Reply with quote

rastik wrote:
V dnesnej dobe su caste BT handsfree. Tam ma ale stve, ze navigacia a MP3 chodi stale do toho interneho repraku. U tej pevnej to predpokladam posiela do nej, ze?

Presne tak, aspon me to takhle chodi.......
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum