View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
joural kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 4:16 pm Post subject: firmware |
|
|
no tak to s tym odblokovanim sa mi uz podarilo,ale este :
Mam cx75 a updatol som firmware na versiu 23, predtym mi robil fotak fotky akoby malo farebne, teraz mi zacne tiez tak , ale ked parkrat postlacam zoom tak su us pekne farebne,alebo niekedy mi zacne obraz v hladaciku fest blikat na ciernobielo, alebo ked chcem zapnut fotak, alebo vybrat mmc tak sa mi proste mobil vypne.... a tiez mi seka vacsinu videi, mate stym niekto skusenosti? asi by som mal prepalit firmware uplne. ale novsi oficialny som nenasiel, a ja tak to su iba updaty, neviete niekdo kde nieco take najdem?
+ napiste ak ste niekto mali podobne problemy a ako ste sa ich zbavili bez toho aby s te sa zbavili mobilu, alebo odniesli do zaruky..... dikiiiiii feeeeest |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 4:21 pm Post subject: |
|
|
Hledat, hledat, hledat.. O tom foťáku ve fw23 je tu toho strašně moc. Vyřešíš to jedině jiným FW. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
bhelm5 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 4:04 pm Post subject: S75,fw upgrade z fw 24 na fw 40 |
|
|
Předem děkuji az radu někohoho, kdo se v to fakt vyzná. Mám S75,fw 24 a potřebuju upgrade. V servisu Siemensu, řekli, že bez problémů, ale přijdu o veškerá data. Jelikož se mi doposud nepodařilo najít takový zálohavací program, který by zvládl zazálohovat vše, co mám v mobilu, je to pro mě docela problém.
Takže má rada zní, dojde při upgrade na fw 40 k výmazu dat v mobilu nebo to lze i bez toho?
Děka moc za radu
Béďa
[email protected]
608 958 899 |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 4:06 pm Post subject: |
|
|
Pokud máš kabel, můžeš si udělat update FW sám doma Ale pokud si necháš přehrát FW v servise, opravdu ti vše vymažou
Zálohovat vše z mobilu můžeš programem Mobile Phone Manager  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 19, 2006 6:24 am Post subject: Re: S75,fw upgrade z fw 24 na fw 40 |
|
|
bhelm5 wrote: | Takže má rada zní, dojde při upgrade na fw 40 k výmazu dat v mobilu nebo to lze i bez toho? |
Pakliže bys nahrával pouze firmware (doma přes kabel, stažený ze stránek BQS), nevymaže se nic, jen se přehraje fw, data zůstanou. Problémem je, že pak nemusí telefon fungovat zcela korektně; k tomu je potřeba jeho zformátování a nahrání FFS a MAP souborů. Ovšem to znamená, že přijdeš o naprosto veškerá data. Nejlépe je tedy zazálohovat filesystem (obrázky, adresář atd) přes nějaký program; já používám kombinaci SiMoCo plus Outlook, s MPM nemám v zálohách dobré zkušenosti, ale třeba siemensí vývojáři MPM zlepšili, už jsem to nikdá nezkoušel. _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|