clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - firmware

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

firmware

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
joural
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 4:16 pm    Post subject: firmware Reply with quote

no tak to s tym odblokovanim sa mi uz podarilo,ale este :
Mam cx75 a updatol som firmware na versiu 23, predtym mi robil fotak fotky akoby malo farebne, teraz mi zacne tiez tak , ale ked parkrat postlacam zoom tak su us pekne farebne,alebo niekedy mi zacne obraz v hladaciku fest blikat na ciernobielo, alebo ked chcem zapnut fotak, alebo vybrat mmc tak sa mi proste mobil vypne.... a tiez mi seka vacsinu videi, mate stym niekto skusenosti? asi by som mal prepalit firmware uplne. ale novsi oficialny som nenasiel, a ja tak to su iba updaty, neviete niekdo kde nieco take najdem?
+ napiste ak ste niekto mali podobne problemy a ako ste sa ich zbavili bez toho aby s te sa zbavili mobilu, alebo odniesli do zaruky..... dikiiiiii feeeeest
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

Hledat, hledat, hledat.. O tom foťáku ve fw23 je tu toho strašně moc. Vyřešíš to jedině jiným FW.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
View user's profile Send private message
bhelm5
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 4:04 pm    Post subject: S75,fw upgrade z fw 24 na fw 40 Reply with quote

Předem děkuji az radu někohoho, kdo se v to fakt vyzná. Mám S75,fw 24 a potřebuju upgrade. V servisu Siemensu, řekli, že bez problémů, ale přijdu o veškerá data. Jelikož se mi doposud nepodařilo najít takový zálohavací program, který by zvládl zazálohovat vše, co mám v mobilu, je to pro mě docela problém.

Takže má rada zní, dojde při upgrade na fw 40 k výmazu dat v mobilu nebo to lze i bez toho?

Děka moc za radu

Béďa

[email protected]
608 958 899
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
alkaba
čestný člen
čestný člen

10903.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud máš kabel, můžeš si udělat update FW sám doma wink Ale pokud si necháš přehrát FW v servise, opravdu ti vše vymažou Rolling Eyes
Zálohovat vše z mobilu můžeš programem Mobile Phone Manager wink

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Jul 19, 2006 6:24 am    Post subject: Re: S75,fw upgrade z fw 24 na fw 40 Reply with quote

bhelm5 wrote:
Takže má rada zní, dojde při upgrade na fw 40 k výmazu dat v mobilu nebo to lze i bez toho?

Pakliže bys nahrával pouze firmware (doma přes kabel, stažený ze stránek BQS), nevymaže se nic, jen se přehraje fw, data zůstanou. Problémem je, že pak nemusí telefon fungovat zcela korektně; k tomu je potřeba jeho zformátování a nahrání FFS a MAP souborů. Ovšem to znamená, že přijdeš o naprosto veškerá data. Nejlépe je tedy zazálohovat filesystem (obrázky, adresář atd) přes nějaký program; já používám kombinaci SiMoCo plus Outlook, s MPM nemám v zálohách dobré zkušenosti, ale třeba siemensí vývojáři MPM zlepšili, už jsem to nikdá nezkoušel.

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum