View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rehakk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:00 pm Post subject: Změna ikonek menu pro C75 |
|
|
Zdravím, našel jsem tu hodně návodů na výměnu ikonek, ale všechny mají požadavek nahrát nové ikony do složky Config/japp/FlexMenu/. Jenže jak už se tu několikrát psalo, složka FlexMenu v té struktuře není. Nikde jsem nenašel, a snad jsem hledal dobře, jestli se má ta složka vytvořit nebo jestli se nové ikony mají nahrát jinam.
Na jiném místě jsem zase našel, že se má zazálohovat soubor main.fs, který má být v té složce. No když ale není složka, není ani soubor. Jak tedy správně postupovat??? |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
Stahni a zapni VNavigator, připoj mobil, a nahoře v menu máš Servis - Otevřít skryté disky - klepneš a hned uvidís 2 nové disky ve výběru.. Toť jeden z mnoha postupů.. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
marcobubo3 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:11 pm Post subject: Re |
|
|
Alebo stiahni a spusti odtool a potom spusti SiMoCo a prieskumnik a uvidis disky Config a Cache,prip.mi napis na icq 193512205 |
|
Back to top |
|
 |
rehakk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:56 pm Post subject: Změna ikonek menu pro C75 |
|
|
Já ale CONFIG a JAPP vidím!!! Nevidím tu složku dál... Ten zmiňovaný program se umí připojit jen přes seriové porty??? |
|
Back to top |
|
 |
rehakk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:37 am Post subject: Změna ikonek menu pro C75 |
|
|
Nainstaloval jsem si driver na USB -> COM a je to v pohodě, dík. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|