View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maxbike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:41 pm Post subject: agile messenger : soubor poškozen, co stím? |
|
|
když se snažím nainstalovat agile messenger tak y to napíše soubor poškozen.co stím?není to závada telefounu?prosím poradtě SPĚCHÁ díky
Porusovanie pravidiel fora - Sirus _________________ Max |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:51 pm Post subject: |
|
|
Zkus jinou verzi... nebo všechny tyhle aplikace na SX1 nemají jiný verze?  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:26 pm Post subject: Re: agile messenger : soubor poškozen a kurva co stím? |
|
|
maxbike wrote: | když se snažím nainstalovat agile messenger tak y to napíše soubor poškozen.co stím?není to závada telefounu?prosím poradtě SPĚCHÁ díky |
kdyz je soubor poskozen je nutny ho stahnout znovu, idealne odjinud !!!
Update:To mas jedno, propste ho mas spatne stazenej, vic neni co resit, soubor poskozen je snad jasna hlaska ne? _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Last edited by Mio on Fri Jun 30, 2006 6:08 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
maxbike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 5:40 pm Post subject: Re: agile messenger : soubor poškozen a kurva co stím? |
|
|
miosmobile wrote: | maxbike wrote: | když se snažím nainstalovat agile messenger tak y to napíše soubor poškozen.co stím?není to závada telefounu?prosím poradtě SPĚCHÁ díky |
kdyz je soubor poskozen je nutny ho stahnout znovu, idealne odjinud !!! |
to mě taky napadlo to zkusím ale můj brácha si ho stáhl ztama kde jsem ho stahoval já a jede mu bez problémů. _________________ Max |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|