View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 01, 2004 4:49 pm Post subject: S/ME45i GFXmenu generator - ano nebo ne? |
|
|
Chci se po dlouhé době pocvičit v Delphi a přemýšlel jsem na co možná chybí program pro Siemense.
Byl by zájem o generátor grafických menu pro S/ME45(i)?
Navolilo by se v něm libovolných 12 položek - buď z předdefinovaných možností nebo dalších zjištěných např. Smelterem, přidaly se k položkám jednotlivé obrázky (opět možno z předdefinovaných) a program sám poskládá všech 12 obrázků a vygeneruje .vkp patch.
Mám se do toho pouštět nebo máte někdo nápad na lepší software, který nám chybí? |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 02, 2004 6:42 pm Post subject: |
|
|
Já jsem, ale nepsal SL, ale S/ME. Nebo to jde použít? Jestli má stejné rozlišení displaye, tak stejně může pro S/ME udělat jen jednotlivé obrázky, které by se pak musely ručně házet do patche přes SPC2. |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 02, 2004 7:21 pm Post subject: |
|
|
Já taky nepsal, že to musíš dělat pro SL. Jen sem psal, že se něčím podobným už kdysi někdo zabýval a měl podobný nápad. Asi to nejde použít pro S45, ale nemám to vyzkoušené tak bych lhal. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|