View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
huhu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 11:02 am Post subject: Pomoc so zalohou adresara |
|
|
Zdravim,
mam SL65 a daco zblblo. Prestalo fungovat cervene tlacitko (taze sa neda zapnut ) A ked ho dam na nabijacku, nic neukazuje,... jednoducho nieco sa zdrbalo. Dajak mi to nevadi, pretoze mobil je v zaruke a poslem ho do servisu.
Stve ma ale ze neexistuje zaloha adresara a obavam sa, ze vsetky kontakty stratim. Da sa urobit zaloha adresara aj ked telefon nefunguje? Resp. ktoru cast pamate treba zalohovat by som mal uchovany adresar???
Dik |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Jul 14, 2006 11:21 am Post subject: |
|
|
adresář je v data:/system/apo
při vyplým telefonu to můžeš vytáhnout z FullFlashe.
ale při dělání FF s při spojování musí krátce zmáčknout červené tlačítko
takže můžeš jenom doufat, že se vrátí i s těmi kontakty...
proto třeba já mám zálohu všech kontaktů na SIMce  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
huhu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 8:58 pm Post subject: |
|
|
Hej o tom cervenom tlacitku viem. myslim si vsak, ze problem je v softveri nie v hardveri a tak ak urobim fullflash tak ked ho potom vratim spat, tak telefon bude tam kde je teraz.
Pravdupovediac o telefony siemens som sa zaujimal dopodrobna asi tak pred rokom a teraz nemam aktualne info o moznostiac (hlavne uz nemam prehlad o tom co nove softy dokazu urobit) :)Da sa potom z toho fullflash vybrat len ta cast so zoznamom? A tu by som potom prepisal spat? |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 9:14 pm Post subject: |
|
|
chyba HW (tlačítka) to skoro určitě nebude. A pokud se ti ten FF povede, tak ve Smelteru si z něho můžeš vytáhnout potřebné soubory. nově to jde i v pluginu do totalcommanderu: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=803
Na vše tu najdeš potřebné návody. Stačí pohledat... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
huhu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 14, 2006 11:50 pm Post subject: |
|
|
Jasne dik za radu skusim to tak urobit
A ked ste mi uz vraveli nevidim problem aby som si ten navod pozrel Len mi pripadalo blbe citat navody zaradom ked ani neviem co hladam Tymto chcem aj podakovat autorom, lebo tak namakana stranka sa tak lahko nenajde Je tu asi vsetko co tu moze byt  |
|
Back to top |
|
 |
huhu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 3:27 pm Post subject: |
|
|
A je to tu
skoncil som skor ako som zacal. Zistil som ze s tym telefonom to je kusok komplikovanejsie ako u starsich telefonov. Na zalohu fullflash treba (aspon som to tak pochopil) patchnut bootcore alebo take nieco a robi sa to cez Javu. Ako som uz spominal telefon sa mi zapnut neda a tak java sa konat nebude Da sa to este neako obist, resp da sa to vobec urobit bez toho aby som stratil zaruku?
Dik |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|