View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Neci kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 10:13 am Post subject: CX75 joystick |
|
|
vypadol mi ten priesvitny gombik v strede len ta priesvitna somarina. Sekundovym lepidlom to nedrzi. Neviete ako to tam dam spat? |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 11, 2006 12:02 pm Post subject: |
|
|
Už přes měsíc mám stejný problém, taky mi to ulítlo a sekunďákem nedrželo. Za chvíli jsem tu čepičku ztratil, a teď tam nemám nic. Dá se na to zvyknout Někdo radí kápnout tam epoxidové lepidlo a udělat tam náhradní čepičku z něj, není ale průhledná Nemá někdo poruce fotky, jak to po opravě vypadá? _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 6:54 am Post subject: |
|
|
Mě už se to taky stalo před delší dobou,čepičku sem našel tak sem tam kápnul sekundový lepidlo s tim že budu mít čepku z něj-nezaschla.tak sem do něj tu čepku prdnul a držela.sice lepidlo mi zatvrdlo i na ní ale ok.aspoň když zaschlo byl gombil drsnej a neklouzal.ale asi po 1,5 měsíci mi zase upadla a už sem ji nenašel.od tý doby(cca 2měsíce)sem bez čepky,zezačátku celkem vopruz ale už je to OK,dá se v pohodě si zvyknout  |
|
Back to top |
|
 |
gorgeous007 všeználek

Joined: 17 Oct 2005 Posts: 776 Location: Stará Čína Telefón: CX75 (fw25)
4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 5:11 pm Post subject: |
|
|
Ja s telefonom zaobchadzam dobre a taketo problemy nemam.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|