View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Likvidátor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:31 pm Post subject: Agile Messenger v SX1 |
|
|
Ahoj vsichni - prosim o pomoc - podarilo se mi naistalovat do SX1 agile messenger. Pri zpusteni aplikace zaskrtnu ze chci pripojit ICQ, pres GPRS pripojeni. Chce to po me ICQ cislo a heslo, ktere zadam stejne jako kdyz se pripojuji pres stolni PC). Dale dam "connect" a objevi se mi hlaseni, ze muzu zaplatit pouzivani pouzivani sluzby pres paypal nebo premiovou smskou. At vyberu tu ci onu moznost a dam "continue", tak se nic nedeje a telefon reaguje pouze na dalsi moznost "exit", kdy ukonci aplikaci.
Prosim, poradte nekdo co s tim mam delat.
Podotykam, ze mam od t-mobile pausal na pouzivani mobilniho internetoveho spojeni, ktere mi funguje bez problemu.Pripojuji se na internet pres HWmodem v SX1.
Pripadne jestli mate nekdo zkusenosti s jinou aplikaci,ktera funguje na ICQ v SX1, tak budu vdecny za jakoukoliv radu. |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 12, 2006 2:48 pm Post subject: |
|
|
Hoj! Mně Agile jede v pohodě a žádná možnost paypal mi tam nevyskakuje Jde o to jestli máš dobře nastavené připojení na net přes svého operátora.
Můžeš ještě vyzkoušet stICQ - má tuším menší traffic než Agile. _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|