Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
eugen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 01, 2006 12:39 am Předmět: S55 SMS z jedneho cisla sa stale uklada do SIM(nie do mobilu |
|
|
Hello,
mam nasledovny problem: vsetky SMSky, ktore mi pridu z jedneho konkretneho cisla mi telefon neviem preco sam od seba ulozi na SIM kartu (a po desiatej je to full). Ostatne vsetky uklada do pamati telefonu.
Nerozumiem preco to robi, neviem ani od kedy... a pokial viem, nic som nikde nenastavoval. Robi to bez ohladu na to, aku SIMku mam v telefone - z toho isteho jedneho konkretneho cisla doslu sms ulozi vzdy do SIMky a nie do telefonu. NEROBILO TO
Prosim pomozte, ako to spravit, aby to fungovalo ako predtym (ukladanie do pamati mobilu).
Dik moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skvedo badatel

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 157 Bydliště: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 01, 2006 5:48 am Předmět: |
|
|
takto se vetsinou chovaj zpravy od operatora
myslim ze si v sobe nesou jeste nejakou "metainformaci" a ta telefonu rekne ze ju ma ulozit na simku a to same se asi najakym zpusobem deje u toho cisla _________________ I love my M55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperhollymaN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 12:25 pm Předmět: |
|
|
mě moje s55 neuklada zadne zpravy od operatora primo na sim, jedine kdyz je pamet telefonu plna... je mozne ze u kazdeho operatora je to jinak, ja mam t-mobile _________________ s55 4ever!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|