View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:56 pm Post subject: Hitparáda java hier a aplikácií 240×320 pre BQS EL71 |
|
|
-Na úvod by som chcel poprosiť niekoho z kompetentných aby túto tému upravili ako "Oznámenie" alebo "Dôležité".
Nakoľko sa v poslednom čase rožšírili témy (najmä odomňa ) ohľadne hier a aplikácií na EL71 v rozlíšení 240x320, nebolo by uplne od veci keby ste napísali aké hry hrávate na svojom EL71 (nie odkazi na ne!) a zároveň by ste sa s nimy môhli podeliť s ostatnými a to spôsobom, že pridáte príspevok a v ňom uvediete svoj @-mail a žiadosť na konkrétnu hru.
Pravidlá:
snažte sa čo najmenej diskutovať OT, diskusia len k téme!
Vy ktorý vkladáte zoznamy hier, napíšte iba zoznamy nie link na warez! Linky su povolené iba na free!
pokiaľ zhánaťe niakú hru/aplikáciu vy do príspevku svoj napíšte @-mail
-Mýslím, že hier 240x320 nieje až tak veľa čiže dúfam že téma pomôže Ak majú povolaný iný názor nechám na ich uvážení ako naložia s touto témou
jo, a na zaáver, pls naozaj sem nedávajte linky na warez  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mao7 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 5:53 am Post subject: |
|
|
cavte takze skusal som tuto hru no moje dojmy celkom zaujimava nieco na sposob tetris skoda ze je to iba demo limitovane hracim casom 2 min. myslim ze sa s nou da zabavit aj dlhsi cas.Takze ak to nebude demo tak je to dobra hra .A ide na celom displeji. _________________ M35 2x => S55 fw 90 => A52 => EL 71 od ORANGE |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|