View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 8:45 pm Post subject: CX75 NEBO M75 |
|
|
prosim vas o rady postrehy a skusenosti.chci si koupit siemensika z rady x75, a rozhoduju se mezi CX a M . cxko me moc nezaujalo vzhledem a taky bych radsi outdoor , ale trosku me od M75 odrazuje to ze ctu kazdou chvilku tady na foru ze se po 10-ti dnech odira. co je na tom pravdy ? a ktery byste poradily vy ? _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
wir2k začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 9:48 pm Post subject: |
|
|
Já ho mám 8 měsíců a to odírání není tak strašný jako třeba u Jendy.69, spozoroval jsem že u jedněch kalhot ho nesmím nosit v kapse jinak se mi odírá a u jinejch je to v pohodě, jde o to se přizpůsobit. Problém je že u odolnýho mobilu by tohle bejt prostě NEMĚLO to si můžu koupit CX ( ale to se mi vůbec nelíbí ). _________________ C35i > M55 > M75 + Fujitsu SIEMENS LOOX n520 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 7:51 am Post subject: |
|
|
no prave na oficialnich fotkach je CX celkem pekny ale kdyz jsme ho videl v realu tak to bylo strasny. tak ale diky asi si koupim to Mko _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|