View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mixko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:54 pm Post subject: nefunkcny prehliadac |
|
|
ahojte
mam siemens cx65, doteraz som vyuzival datove prenosy cez gprs...vsetko mi slo a minule sa to nejako pokaslalo.... neviem cim to moze byt...ale cez JIMM sa pripojim na normalne fungujem ale prehliadac sa nevie pripojit a ani natiahnut ziadnu stranku......proste nic.... jedine co asi po 2min vypise je ze stratil spojenie s serverom...
ak niekto viete pomoct tak by som bol velmi vdacny
dakujem velmi pekne |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 8:47 am Post subject: |
|
|
Neměnil si profil připojení v nastavení prohlížeče? _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
M4jco rozumbrada

990.71 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:17 pm Post subject: |
|
|
No stalo sa to aj mne to mas asi nejako zmenene nadstavenie.  _________________ Newer, better, simpler, shiner and much more better!
Check out my new web www.m4jco.net and write some
nice comments or help me with making that web  |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:20 pm Post subject: |
|
|
Ano, zkontroluj si nastavení profilu, přes který se připojuješ na wap... Případně sem alespoň napiš operátora... Já bych ti pomol, pokud máš nejlépe ET, ale asi byh hnul i z Oskarem a a T-Moble byc si taky troufnul...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
M4jco rozumbrada

990.71 SMM
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 6:28 pm Post subject: |
|
|
Hej alebo ked sa ti (akoze) nacita stranka tak daj ze obnovit stranku alebo subor a nieco so strankou.teraz si to nepametam nema(m)(L) som siemens asi 3 mesiace  _________________ Newer, better, simpler, shiner and much more better!
Check out my new web www.m4jco.net and write some
nice comments or help me with making that web  |
|
Back to top |
|
 |
mixko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 12:13 pm Post subject: |
|
|
DavidT wrote: | Neměnil si profil připojení v nastavení prohlížeče? |
ahoj, vobec nic som nemenil......vecer to slo a na druhy den uz nie....vazne neviem cim to moze byt......
a myslim ze ak sa vie telefon pripojit cez JIMM na icq tak to je dobre nastavene v profiloch, ale asi bude niekde chyba v prehliadaci...
bol som aj u operatore, mam orange na svk, ale tak nejako sa dotoho ty odbornici nerozumeju asi.... jedine co mi povedali aby som poslal telefon do opravy.... |
|
Back to top |
|
 |
mixko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 12:16 pm Post subject: |
|
|
oprava operatora a nie operatore ...... |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 12:17 pm Post subject: |
|
|
No abyc ti řekl pravdu, měl jsem úplně podobý problém... ještě když jsem měl na mé M65 fw25, tak jsem používal MMSky... Úplně v pohodě. všechno ok a najednou z ničeho nic přijímat ani odesílat nešly... S nastavením jsem vůbec nic nedělal... Zkoušel jsem všechno a jediný co pomohlo, bylo přejít na nový fw... 8) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|