clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - DCA 510

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

DCA 510

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ORFE
kolemjdoucí

35.50 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 8:31 am    Předmět: DCA 510 Odpovědět s citátem

Objednal som si kabel dca510 a ked nan pripojim SL75 tak sa hned vypne,ako mam zistit ci je to ten kabel? Crying or Very sad
Podla mna to ani DCA510 neni ale na krabičke to ma pisane...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi to nie je originál kábel.
Skús toto:
1. pripoj len kábel do mobilu bez PC a pozri čo je v Acc. po stlačení *#06#, Viac
2. po pripojení kábla do PC s mobilom sa nainštalovali potrebné drivre? Ak áno, tak "DCA 510" by malo byť v Acc. po stlačení *#06#, Viac
3. to, že sa mobil vypne po pripojení kábla, je podozrivé, či v konektore kábla nie sú nejaké skraty medzi pinmi a z bezpečnostných dôvodov sa vypne mobil Shocked
Doteraz sa mi nič také nestalo. Hand
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stano.mania napsal:
pripoj len kábel do mobilu bez PC a pozri čo je v Acc. po stlačení *#06#, Viac

Ale tam mu nemusí ukázať DCA-510. Ja keď som dostal kábel DCA-510 a pripojil som ho len tak k mobilu (bez PC), tak mi pod Acc. písalo DCA-500. wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gorgeous007 napsal:
stano.mania napsal:
pripoj len kábel do mobilu bez PC a pozri čo je v Acc. po stlačení *#06#, Viac

Ale tam mu nemusí ukázať DCA-510. Ja keď som dostal kábel DCA-510 a pripojil som ho len tak k mobilu (bez PC), tak mi pod Acc. písalo DCA-500. wink

áno, ale o to vlastne ide zistiť, čo to za kábel má.
Mne orig. DCA-510 (s dobíjaním) bez pripojenia do PC, kde už sú aj ovládače sa tvári v Acc. ako DCA-500 (a to závisí či je dobíjanie ON/OFF) a po pripojení kábla aj do PC už je to DCA-510. Hand
doglik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus, teda jsestli mas moznost, napojit i jiny mobil. Pokud ti vyskratuje i ho, tak je to na reklamacku... Jinak verzi kabelu zjistis podle postupu vyse, ale jak rekli, neni to 100%...
MikeMaster
všeználek
všeználek

Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)

4379.18 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda nevím, když jse msi chtěl koupit servisí kabel (DCA 500, DCA-510) v kamenném obchodě, tak jsem si taky říkal, že to zjistím tím, že o připojím na mobil dám*#06# kouknu na Acc a tam to bude napsasé... Ale omyl. Pokud kabel jen tak připojím do mobilu, tak se mi v Acc neukáže nic, je to tím, že ten kabel nemá ani drivery (není zapojen v PC) a ani do něj nejde žádná šťáva... Takže jsem nějak nevěděl, jak poznám kabel DCA-500 nebo 510 ještě před tím, než si ho koupím... Think
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
doglik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikeMaster napsal:
Já teda nevím, když jse msi chtěl koupit servisí kabel (DCA 500, DCA-510) v kamenném obchodě, tak jsem si taky říkal, že to zjistím tím, že o připojím na mobil dám*#06# kouknu na Acc a tam to bude napsasé... Ale omyl. Pokud kabel jen tak připojím do mobilu, tak se mi v Acc neukáže nic, je to tím, že ten kabel nemá ani drivery (není zapojen v PC) a ani do něj nejde žádná šťáva... Takže jsem nějak nevěděl, jak poznám kabel DCA-500 nebo 510 ještě před tím, než si ho koupím... Think

To je předpoklad, že je v PC... Smile

Bihari
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz sem kupoval kabel tak sem vubec nevedel co to je nejaky DCA-510 , 500 a podobne.
Proste jsem nejakej koupil a ejhle je to ten servisni Smile . Ale to jsem mel jeste CX 65 (to je uz hodne pres rok co sem jej kupoval)
Taky me stal 800,-
MikeMaster
všeználek
všeználek

Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)

4379.18 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doglik napsal:
MikeMaster napsal:

To je předpoklad, že je v PC... Smile

No, ale i když jsem ho zapojil do PC, tak nic... Potřebuje to drivery. A abych chtěl po prodejci kamennýho obchodu, kterej neví jaký je rozdíl mezi servisním a datovým kabelem, aby kvůli mě nainstaloval ovladače z CD do jeo pracovního PC, to je trochu moc.... Embarassed

Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: