View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
joker.smith kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:03 am Post subject: Bezpecnost pri vytvareni loaderu |
|
|
Prosim chci se zeptat, jak nebezpecny je tenhle proces a jestli to jde nejak poznat pri uplatnovani zaruky na mobil,ze jsem tohle udelal. A zdali se pri treba zaseku mobilu nebo kdyz ta apliace selze muze neco s mobilem stat.Diky:
Stiahnite a rozbaľte súbor px65v4.rar . Skopírujte celú knižnicu px65v4( .jar, .jad ) do mobilu, do adresára Java/jam/Applications . Použiť môžete ľubovolého prieskumníka pamäte, napr. SiMoCo, Mobile Phone Manager, VNavigator Siemens Flex Explorer, alebo ak používate Total Commander, aj plugin do neho. Spustite súbor px65v4 cez zložku Aplikácie (Menu-3-2).........Teraz vám aplikácia vypíše "Please Wait..." , počkajte kým sa ozve pípnutie a na dipleji telefónu bude napísané OK (môže to trvať 10 - 40minút). Okrem nápisu OK sa na displeji zobrazí aj IMEI vášho telefónu a vypočítané kódy ESN a HASH. Java aplikáciu nesmiete vypnúť , musí zostať stále spustená.
Predem dik za odpoved.
Lukas |
|
Back to top |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:13 am Post subject: |
|
|
no kdys sem ho delal já tak mi dvakrát volala matka čimž se to vyplo a pak mi přišla SMS tak sem to vypnul sám a nic se nestalo takže je to relativně bezpečný horší je to s patchema ty ti můžou umrtvit telefon a pak se na to nevztauje záruka takže by sis to musel zacvakat ze svího nebo si to skusit opravit sám třeba zrušením patche, nahráním new FW čimž je smažeš a nebo celej fullflash _________________ S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
joker.smith kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:21 am Post subject: |
|
|
sedlik15 wrote: | no kdys sem ho delal já tak mi dvakrát volala matka čimž se to vyplo a pak mi přišla SMS tak sem to vypnul sám a nic se nestalo takže je to relativně bezpečný horší je to s patchema ty ti můžou umrtvit telefon a pak se na to nevztauje záruka takže by sis to musel zacvakat ze svího nebo si to skusit opravit sám třeba zrušením patche, nahráním new FW čimž je smažeš a nebo celej fullflash |
No ale tak kdyz si diky tomuhle loaderu vytvorim fullflash tak pak neni problem kdykoliv pri umrtveni telefonu ho tam nahrat a budu mit telefon jak predtim ne?A pri zaruce to nepoznaj nebo ano? Jo a jeste jeden dotaz, nevis cim muze byt,ze mi obas kdyz chci jit do slozky se soborama to napise Chyba v profilu?Musim vypnout a zapnout telefon abych se pak treba do obrazku a tak dostal. Diky |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 11:52 am Post subject: |
|
|
Tady stači vytvořit FF.Pak se nahraje záloha zpět a pokud zpět nahrát tak na to v servisu s největší pravděpodobností ani nepřijdou. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 2:17 pm Post subject: |
|
|
joker.smith wrote: | ...a jeste jeden dotaz, nevis cim muze byt,ze mi obas kdyz chci jit do slozky se soborama to napise Chyba v profilu?Musim vypnout a zapnout telefon abych se pak treba do obrazku a tak dostal. Diky | skus nahrát nový FW snad to pomůže _________________ S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:27 pm Post subject: |
|
|
joker.smith wrote: | Jo a jeste jeden dotaz, nevis cim muze byt,ze mi obas kdyz chci jit do slozky se soborama to napise Chyba v profilu?Musim vypnout a zapnout telefon abych se pak treba do obrazku a tak dostal. Diky |
Nikde nevidím kde uvášís co máš za telefon, ale pravděpodobně ME75, že?
Tak nějak je to už asi vlastnost tohoto telefonu a prozatím se s tím nedá moc dělat.
Je tady taky diskuze http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=21274 na toto téma a radí se taky v ní "nasložkovat" hry a aplikace do více složek. Někdo píše, že to pomáhá někomu zase ne.
Mně to pravděpodobně pomohlo, páč už jsem dlóóóóuho tuto hlášku na displeji neviděl , chválabohu  _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|