View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Wolfovv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 10:37 pm Post subject: Joy u SL65-nefunguje |
|
|
Kamarad mel problem s SL65.V totalni narvanosti mu spadl na zem-kdo vi co vsechno.Nesel mu zapnout,ale pri pripojeni nabijecky se zapl displey a nabijel se.Telefon jsem rozebral a zjistil,ze ma zlomeny flex kabel.Vymenil jsem ho,vse ted funguje,ale nejede joy.Vi tu nekdo,jestli to muze byt spatnym kontektem na flex kabelu(ktery to je pin?),popripade kde muze byt problem?Pokud bych koupil novy joy,je tento pajen ve vice vrstvach?Mam k dispozici horkovzdusnou stanici,s pajenim jakesi zkusenosti mam...Diky vsem za napady... |
|
Back to top |
|
 |
Wolfovv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 7:47 pm Post subject: |
|
|
Nikdo nevi?Tomu se mi skoro nechce verit...vzdyt tu je i par servisaku... |
|
Back to top |
|
 |
koc.pet věrný diskusník

2272.06 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Sep 13, 2006 7:52 pm Post subject: |
|
|
Řekl bych, že to bude joystickem. Pokud tedy jdou kontextové klávesy... Na dilynamobily.cz bys měl najít nový joystick. S tím pájením, to nevím, jak to je... _________________ S68 fw 47, ale se*e mě špatně slyšitelný a rezonující reprák!
ME45i fw4 VĚČNÝ STROJ, KTERÝ NIKDY NEZKLAME!
SL45i fw56 s nefunkčním aku
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|