View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oncek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 4:53 pm Post subject: T9(ME75) |
|
|
prosím hned mě neodsuďte za to že neumím hledat, ale mám problém. Zformátoval sem si paměť na ME75(protože fungoval nějak pomalu) a pak sem dal obnovit tovární nastavení, jenomže pak sem zjistil, že mi to smazalo i slovníky T9. Nevíte kde by se dali stáhnout a popřípadě mi poraďte jak je tam nainstalovat, aby to fungovalo. Díky |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
oncek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:52 pm Post subject: |
|
|
díky moc |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 6:18 pm Post subject: |
|
|
Není zač T9 co je tu pro ME75 ke stažení prý nefunguje, po nahrátí nejde zapnout telefon. Prej by měla chodit ta pro CX65. Jinak T9 jsou ke stažení přímo od (BenQ)Siemensu přes wap na wap.benq-siemens.com Zadáš do wap prohlížeče v telefonu, pak Downloads a Miscellaneous, a odtud si ji mobil už sám nainstaluje. Je nutno souhlasit s podmínkami EULA. Funguje spolehlivě a nepotřebuješ ani kabel  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|