Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Senor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 12, 2006 6:46 pm Předmět: S75 a kabel KQ-U8A |
|
|
Dobrý den,
potřeboval bych radu pro práci s kabelem KQ-U8A. Mám půjčený tento kabel původně určený pro CF62. Kabel je do USB.Po připojení na S75 i C65 se telefony vyply. Na siemensmanii jsem našel návod jak upravit starší kabely určené pro řadu x55 a další, pro řadu x65 http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152 . Toto jsem provedl ale telefon PC nenašlo,ale sám telefon kabel rozezná jako DCA-510. Tak jsem jaksi zkoušel ve zprávce zařízení tetno kabel odebrat ale neuvědomil jsem si, že už k němu nemám ovladače.Chtěl jsem se teda zeptat jestli někdo náhodou nemá tyto ovladače a jestli někdo neví jak mám dál pokračovat,jeslti to s tímto kabelem vůbec rozchodit lze.
Mám S75 FW 31, kabel měl původně zapojených nečekaně hodně pinů...1,2,3,4,7 teď je zapojen dle toho návodu i s rezistory
[email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Senor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 14, 2006 6:54 pm Předmět: |
|
|
Jej,je to dva dny a ještě mně nikdo neodpověděl :-( To se mi na siemensmanii už dlouho nestalo:-)
Moc prosím o odpověď, baví mě elektrikařina a nechce se mi dávat 500 korun za kabel :-) Věřím že to určitě rozchodit lze,jenom jsem nikde nenašel kompletní schéma servisního kabelu pro x65 či x75 s kterým jde dělat všechno,přehrávat firmware,patchovat atd. Telefon (S75) se mi sem tam vypíná při přehrávání videa(někdy až dost často) a věřím že by to zpravil nový firmware |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Senor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá září 15, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
Diky moc za radu ale toto uz sem zkousel driv a zkusil sem to znovu ale nepomohlo to. Ten ovladac je asi na jiny kabel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|