View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
indigo234 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 7:28 pm Post subject: Problém se zvukem u EL71 |
|
|
Nazdar chlapi, dneska mi přišel EL71, po nabití jsem zjištoval kde a co nastavit atd... Chtěl jsem vyzkoušet jaký má zvuk, tak jsem zavolal na infolinku a ejhle - ve sluchátku není nic slyšet . Když ale zapnu při hovoru položku handsfree, tak je to slyšet OK. Je to na reklamaci, nebo je někde něco zle nastavené ?  |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
branoi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 9:30 pm Post subject: |
|
|
inak je to zvlastne, ale mozno z casti sposobene verziou fw 12, ze ked volam kamaratovi a zvoni mu to, znie to akoby bol handsfree, a v zapati ked zdvihne, tak uz je to normal - proste nahlas pocut ako vyzvana... ale neviem ci mi to uz prestalo robit, nevolal som mu dlhsie. a dalej je to, ze par ludi sa stazuje ze ma ticho pocuju, ale nastavit hlasitost mikrofonu som teda nikde nenasiel no a repracik je tak umiestneni, ze mi chvilu trva kym si ho nastelujem do ucha, ale snad si na to clovek zvykne tak ze uz to hned bude mat spravne  |
|
Back to top |
|
 |
djadam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 1:46 am Post subject: |
|
|
nho toto obdobne sa aj mne stalo ale mam phone v servise takze neviem ako to bude ked z neho vylezie |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|