View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SIGIMON kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 7:00 pm Post subject: Cx70 a problém s otevřením disků |
|
|
Zdar,může mi někdo poradit??Chtěl bych si změnit ikonky menu,tzn,že musím otevřít uzavřený disky.stahnul jsem si OD TOOl,nefaka,stahnul jsem si plugin do total commanderu-nefaka (Connect failed,OBEX disconnected),a nakonec jsem si stahnul V Navigator Siemens Flex Explorer-samozřejmě nefaka (Unable to init OBEX!:AT SQE=0.). přitom mám všechno nastavený správně, a tady o tom nic nepíšou.mám kabel DCA540,S tim by to mělo jít. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 7:06 pm Post subject: |
|
|
Hm, s tim kabelem by to mělo jít... Zkus kdyžtak restartovat PC, odpojit a připojit kabel a vypnout a zapnout telefon. Možná to pomůže. Občas mi to tuhle hlášku taky vyhazuje, ale nakonec se vždycky nechá...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 8:19 pm Post subject: |
|
|
zkus zaskrtnout RTS v nastaveni... tohle mi taky delalo a to RTS to vyresilo.. _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|