View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
eintom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 12, 2006 10:52 am Post subject: EL71 a Jimm aneb jak to teda je? |
|
|
Zdravím lidičky. Mohl by mi prosím prosím někdo vysvětlit jak nastavit samotný telefon (kde co a jak) a samotného Jimma (kde co a jak) tak aby mi běhal Jimm na mojí EL71 (fw31) u Vodafone paušálu? Projel jsem celý fórum, diskuze k tomu tu je dost, ale prostě já z toho nechápu co tam mám kde načudlíkovat...díky moc  |
|
Back to top |
|
 |
groll pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 5:49 pm Post subject: |
|
|
Zdravím, mám EL71 (FW38) a T-mobile a pořád se nějak nemůžu dopracovat k tomu jak nastavit internet pro to aby mi jimm běžel. Nemůžete mi tu konfiguraci prosím někdo vypsat?
Díky moc  _________________ C35 -> M55 FW11 + plno patchů -> EL71 FW38 + 256Mb Apacer g:´)) |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:38 pm Post subject: |
|
|
Já na E71 nastavil datové profily docela v pohodě podle tohohle. E-maily posílám, MMS ještě nevím, už jsem byl na webu přes Operu Mini a WAPík taky jede.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|