View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 3:16 pm Post subject: Siemen S75, upgrade + patch |
|
|
Ahoj, před pár dny sem si pořídil Siemens s75 a zjistil jsem že je na něj celkem dost patchu. Upgradnul sem si FW na 40 pomoci original siemens upgrade a mám trochu dojem ze se mi zmensila pamet volna je to mozne?
Jinak docela by me zajimalo nemohl by nekdo opsat na co jsou různé složky v telefonu? Myslim vsechny co jsou videt pres kabel (apo, system,tmp,... atd...)
Chtel sem si nahrat nejake patchya kámen úrazu. Můj FW byl původní 31 tzn. že nemůžu dát menší jak 24. Tak sem to chtel vyrest upravenym FW 40 a nejde prej mam zase moc onvy "bootcore" nebo jak se tomu nadavá. Je ještě nejaké jiné východisko?
Dočetl sem se tu že jdou patchy pomocí java. Muzu vedet jak to funguje? Cetl sem ze se to nahrava do RAM jenze to mi spomaly celi tel ne? A nebude to zbytecne zabírat místo nez kdyz to tam dam pres V_klay?
A jak je to s tema "mater patch"? Co je master patch a elf pack a dalsi takovy podobny?
Co jsou map a a ffs soubory k cemu jsou a kde je sezenu a upgraduji se s FW?
Kolik ma procesor mHz ma to cenu davat tam patch na 208mHz a nehrozi prehrati? Uz takhle se ten mobil dost hreje kdyz např: prehrava video...
Jinak bych chtel podotknout že vsechny patchy v sekci patch na tomto webu maji podle mne malo info ja sem treba vubec u nekterejch nepochopil n co jsou treba ty knihovny nebo Smart Illumination, Rozšířený seznam hovorů - verze 4, TMO Edit 2.6 cz, FFSaver, Dynamická změna operátora - verze 14 (vubec netusim co si mam pod tim predstavit) , Xtask v 1.5 cz by alkaba. Hledaní tady na foru je heozne chaotisky a vetsinou tu neni na co to je. Mela by se lepe vyuzivat ta stranka patchy a ne jen seznam z toho nedozvim nic o tom co to je k čemu to je a ruzna ryzika...
A taky by me zajimalo proc kdyz mm monil na kabelu (DCA-540 od krokodyla) tak se tel porad odpojuje a pripojuje. na cd nebyl ovladac primo na muj monil tak sem si stahnul na jejich webu universal.
a jak je to s tou funksi "S.O.A."?
Videl sem tu nekde ze se da zmenit klavesnice.. jestli sem to spravne pocopil tak si muzi např na klávesu 1 dát mezi abc a další přidat č atd?
A jak to muzu provst na s75?
Díky RDan... --> myslim toto téma nebude užitečné jen pro mě....
Rád bych kdyby si této zprávy všimli i lide z týmu www.siemensmania.cz a braly to jako návrh pro zlepšení webu, občas se mi to tu fakt zda dost nepřehledny: např: když sem hledal nejakej navod tak nevim jestli se to týká i mého tel nebo to s těma popisama v sekci patch a popisy u firmvare treba co prinasi noveho by taky nebyly spatny... No nic je to jn navrh... |
|
Back to top |
|
 |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 10:24 am Post subject: |
|
|
Hmm a nikdi mi neodpoví...  |
|
Back to top |
|
 |
daník začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 12:52 pm Post subject: |
|
|
Jo no..já ti sice taky neporadim, protože nemám čas..ale bylo by docela fajn, kdyby někdo udělal FAQ ohledně těchhle věcí, kde by to bylo přehledně vysvětlený s odkazama na návody. Taky mě štve vyhledávání(podle mě k ničemu..zvlášť, když je v tématu víc jak 100 příspěvků..). _________________ T2288R -> MT50 -> CX70 -> S75 fw47, 1GB DV-RSMMC-> E-Ten G500+, 1GB miniSD |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|