clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - "Porucha" Micro Readeru na M75ce

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

"Porucha" Micro Readeru na M75ce

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mr.Sweet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 4:08 pm    Post subject: "Porucha" Micro Readeru na M75ce Reply with quote

Zdravim, mam na vás dotaz Smile Když si přes micro reader najdu knížku (ve formátu *.txt), kteroužto mám uloženou na kartě, tak se sice načte, ale pak nastávaj problémy: po nějakym čase čtení (listování) se sekne pohyb stránek (tzn. že můžu mačkat šestku, bo hejbat joystickem jak divej, ale text se nehne ani o píď), to se občas po chvilce zuřivýho mačkání tlačítek zase rozhejbe, a pak se taky stává to, že když si chci knížku založit, tak tam prdnu záložku, ona se mi ukáže, jako že se uložila, ale při dalšim startu micro readeru tam už žádný záložky nejsou (přitom soubor s informacema o záložkách-už si nepamatuju příponu-se mi normálně ukládá do složky se souborem textu knihy). Tak se vás ptám, jestli nevíte, čim to může bejt. Už sem v micro readeru přečet několik knížek a tohle mi začalo dělat až u posledních dvou (u tý první se to pak nějak dalo do cajku, doteď nevim jak). Díky za případný odpovědi Smile
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum