View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 10:55 am Post subject: SiMoCo mi občas stávkuje |
|
|
Hezký den ,
ráda používám SiMoCo (mám verzi 2.2.6) a začínají se mi množit problémy s nahráváním přes průzkumníka:
první obrázek třeba nahraju bez problémů a NAPOPRVÉ, další třeba až na pátý pokus , jako třeba před chvílí. Obě okna připravím, kliknu na F5 pro přenos a v ten moment se lišta okamžitě vyplní 100%, což už vím, Že tento pokus o nahrátí 10kB obrázku ve formátu *.png je zase v háji... A tak dokola. že to děsně zdržuje, nemusím snad dodávat
Napadlo mě, kolik "výkonu" počítače vlastně SiMoCo spotřebuje? Mám mimo něj ještě minimalizovaný GIMP, ale ten zavírat nechci, protože si v něm upravím budoucí ikonku menu, nahraju na ukázku do mobilu a zase upravuji dále. Mám Win 2000 Intel Celeron CPU 1000MHz a 130 548 kB RAM. Může to spolu souviset .
Pozn.: podobné problémy se mi objevily i na XP s daleko výkonnějším procesorem a větší RAMkou
Díky za radu, jak SiMoCo trošku víc vzbudit do života
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 2:04 pm Post subject: |
|
|
Zkusil bych provést defragmentaci souborů v mobilu. |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 2:56 pm Post subject: |
|
|
Mozno by ti pomohla novsia verzia SiMoCa 2.2.8 _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 3:16 pm Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | Zkusil bych provést defragmentaci souborů v mobilu. |
Ta defragmentace je v Nastavení telefonu - Systém souborů - Optimalizovat? Co mi to všechno provede ? Mám v něm pouze 30 mobilfotek a dva vlastní skiny.
Ono to "kousání se" SiMoCa je dost nevyzpytatelné. Jakmile jsem si "postěžovala" do fóra, tak přenos souborů zase šlape jako hodinky . I když největší trpělivostí jsem se jednou musela obrnit u M55 FW10. Tenkrát už na mě padalo mírné zoufalství, ale jinak je to nádherný prográmek
Díky a pěkný den!
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
|
Back to top |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 3:30 pm Post subject: |
|
|
no každopádně si udělej zálohu FF, a když se ti nebude hotit to, jak dopadla defragmentace, tak to jednoduše nahraješ zpátky...  _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 3:43 pm Post subject: |
|
|
Joan wrote: | Ta defragmentace je v Nastavení telefonu - Systém souborů - Optimalizovat? Co mi to všechno provede |
Ano, to je ono. Neprovede to nic špatného, jen stejně jako při defragmentaci na počítači pospojuje rozkouskované části souborů v paměti do souvislého bloku a uvolní souvislý volný blok pro další zápis do paměti. Aby byla jistota, že se skutečně nic špatného nestane, je třeba mít dostatečně nabitou baterii a pro 100% sichr je možno vyndat před tím SIM, aby někdo zrovna nevolal. |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Nov 09, 2006 4:32 pm Post subject: |
|
|
Program Simoco používam najradšej, ale mám otázky:
Siemens S75 mám len pár dní, ale oproti starším Siemensom do CX75 je na S75 veľký rozdiel po príchode doručeniek SMS: a to, dajú sa čítať len v mobile, neprečíta ich ani MPM ani Simoco zrejme aj preto, že majú inú štruktúru, presne takto sa správa Nokia.
Asi sa s tým nedá nič robiť, tiež som zbadal, že keď mám zapnuté Simoco cez BT, tak príchodzie bežné SMS sa automaticky nenačítajú, čo pri CX75 bolo normálne, ale až po refresh programu.
Archív SMS na S75 je mimo mobilu nepoužiteľný a bežnými prostriedkami sa nedá vyčítať so súborov mobilu, ani z Cache - aspoň zatiaľ neviem. |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Fri Nov 10, 2006 9:39 am Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | Joan wrote: | Ta defragmentace je v Nastavení telefonu - Systém souborů - Optimalizovat? Co mi to všechno provede |
Ano, to je ono. Neprovede to nic špatného, jen stejně jako při defragmentaci na počítači pospojuje rozkouskované části souborů v paměti do souvislého bloku a uvolní souvislý volný blok pro další zápis do paměti. Aby byla jistota, že se skutečně nic špatného nestane, je třeba mít dostatečně nabitou baterii a pro 100% sichr je možno vyndat před tím SIM, aby někdo zrovna nevolal. |
Vřelé díky , tak já to teda zkusím!
Pane Cibulko - když Vás tu máme "na drátě" - poradíte mi prosím, jak vytisknout všechny Poznámky . Okno se nedá roztáhnout, aby se do něho vešly všechny a abych to udělala aspoň přes Alt+PrtScr a jiný způsob se mi nedaří objevit
Za vše díky a hezký den!
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:10 pm Post subject: |
|
|
Joan wrote: | jak vytisknout všechny Poznámky :?: |
Pravé tlačítko myši, v menu Uložit na disk, uložený ntt soubor otevřít v Poznámkovém bloku a vytisknout. |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 9:15 am Post subject: |
|
|
pavelc wrote: | Joan wrote: | jak vytisknout všechny Poznámky  |
Pravé tlačítko myši, v menu Uložit na disk, uložený ntt soubor otevřít v Poznámkovém bloku a vytisknout. |
Ono to funguje , mockrát děkuju!!!
P.S.: jak jednoduché, leč příponu *.ntt jsem viděla poprvé a netušila jsem, že ji lze otevřít v NotePadu . Akorát škoda, že stejným způsobem nevytisknu schůzky v kalendáři - přípona *.cln je mi taktéž naprosto neznámá a s Poznámkovým blokem nekamarádí...
Hezký den!
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|