View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kenny.duffy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 1:37 pm Post subject: [S65] Nejde zapnout po formátu FFS |
|
|
Mám S65 a poklikal jsem v programu PapuaUtils nechtěně na jedno tlačítko kde bylo napsané nějaké FFN nebo nějak tak.Potom se mi vypnul telefon a nejde mi zapnout potřebuji vedět jak jí mám dostat spátky.A taky bych potřeboval vedět prosím co je to TP děkuji
//Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! alkaba |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 1:44 pm Post subject: Re: [S65] Nejde zapnout po formátu FFS |
|
|
TP je Testpoint, je to bod v telefone (na plosaku),ktorytreba bud prepojit,napojit,alebo "prerezat",aby si mohol ozivit starsie umrtvene telefony,alebo aj nove,pri ktorych nemas vygenerovane kody. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 1:50 pm Post subject: |
|
|
jestli jsi zformátoval disk(y) tak by telefon bym měl jít zapnout.Možná se to špatně naformátovalo(mě so to stávalo když jsem si u s65v58 zvětšil paměť tak mi po několika dnech nešla zapnout a nepomohlo ani zrušení patche ani naformátování disků -POMOHLO JEN NAHRÁNÍ FULLFLASHe). takže si nahraj fulflash a na 100% to půjde _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Oct 13, 2006 1:51 pm Post subject: |
|
|
pokud zformátovals FFS, tak je řešením nahrát FFS nové
FFS najdeš tady:
http://www.siemensmania.cz/zalohy.php
FFS jsou ty s nápisem "Flex"
FFS pro S65 _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Kenny.duffy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 2:37 pm Post subject: No furt mi to nejde |
|
|
Nejde mi nic,PC mi ani nenajde mobil,ani žádné programy co ste mi tady davali a ani co jsem našel na těchto stánkách.Nevím proč,Já bych potřeboval nějak zachranit z toho Telefoní seznam mám všechno v mobilu ne na Sim-kartě...Mám totiž neoriginalní Kabel do USB...Prosím potřeboval bych další rady |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 5:41 pm Post subject: |
|
|
Pomoci Papua Utils to zformatuj jeste jednou a nejlepe vsechny 3 casti, pak odpoj telefon, vyndej a zandej baterii a stiskni cervene tlacitko.
Vypada to ze se nic nedeje, ale telefon pri tom formatuje.
po cca 5 minutach ho stiskni znovu.
po dalsich peti minutach znovu
Po dalsich cca 5 minutach by mely bit zformatovane vsechny casti a telefon by se mel po stisku cerveneho rozsvitit.
Nech ho viset na pozadavku na pin a pritom aplikuj FFSInit pro dany telefon.
Po aplikace vypnout a pri dalsim zapnuti by melo byt vse OK. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|