clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Patchovat, nebo ne?!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Patchovat, nebo ne?!

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
moje_mc60
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 6:22 pm    Post subject: Patchovat, nebo ne?! Reply with quote

Chtěl bych vás poprosit o radu:

(skoro) Vždycky sem patchoval svuj sie, ale u MC60 se mi vůbec nedaří. Vždycky umře a musí do servisu. d'oh! Teď naposled mi tam dali FW07 a mám strach tam jenom nahrát FW10 přímo do siemensu. Vždycky V_Klay napíše, že jsou nejaký starý data a jestli chci pokračovat. Zruším to. Jak to mám správně Patchnout? SL45 mi šla v pohodě!!! Tady to fakt nejde! Máma už mě vraždí, když vždycky musím do servisu, protože ho ani neumim oživit! Brick wall Brick wall Brick wall Nebo udělal by mi někdo podle mě patchlej tf, že bych mu za to zaplatil? Nejlíp Praha a okolí. PLS!!!! Nebo aspoň poraďtte!!! Díky Think

*Spooky*
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 12:50 am    Post subject: Reply with quote

skus pohladat fw robeny ces winspun alebo si stiahni freiu a patchuj ces neho ale na zaciatku si vo v-klay urob zalohu fw ak nieco zblbne jednoducho ho prepis a mas to v pohode
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 1:35 am    Post subject: Reply with quote

*Spooky* wrote:
skus pohladat fw robeny ces winspun alebo si stiahni freiu a patchuj ces neho ale na zaciatku si vo v-klay urob zalohu fw ak nieco zblbne jednoducho ho prepis a mas to v pohode

To som nepochopil..to ma akoze cez Freiu patchovat Shocked

pluto
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM

Příspěvky na SM: 351,-
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 6:33 pm    Post subject: Re: Patchovat, nebo ne?! Reply with quote

moje_mc60 wrote:
Vždycky V_Klay napíše, že jsou nejaký starý data a jestli chci pokračovat. Zruším to. Jak to mám správně Patchnout?

To je divny.. jestli pouzivas patch pro fw7 a mas fw7, pak by V_Klay nemel protestovat.. Rozhodne udpgrade fw Siemensackym programem esmi telefon nijak ohrozit. A pokud jo, tak je neco v neporadku s telefonem a je zralej na reklamaci.
Kazdopadne pred tim patchovanim muzes udelat V_Klayem FuBu a pak ve WinHexu (nebo necem podobnym) zkusit kouknout co v te casti pameti, kam ma prijit patch, vlastne je..
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Patche All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum