View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
moje_mc60 pisatel

Joined: 18 Sep 2004 Posts: 207 Location: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 6:22 pm Post subject: Patchovat, nebo ne?! |
|
|
Chtěl bych vás poprosit o radu:
(skoro) Vždycky sem patchoval svuj sie, ale u MC60 se mi vůbec nedaří. Vždycky umře a musí do servisu. Teď naposled mi tam dali FW07 a mám strach tam jenom nahrát FW10 přímo do siemensu. Vždycky V_Klay napíše, že jsou nejaký starý data a jestli chci pokračovat. Zruším to. Jak to mám správně Patchnout? SL45 mi šla v pohodě!!! Tady to fakt nejde! Máma už mě vraždí, když vždycky musím do servisu, protože ho ani neumim oživit! Nebo udělal by mi někdo podle mě patchlej tf, že bych mu za to zaplatil? Nejlíp Praha a okolí. PLS!!!! Nebo aspoň poraďtte!!! Díky  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
*Spooky* začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:50 am Post subject: |
|
|
skus pohladat fw robeny ces winspun alebo si stiahni freiu a patchuj ces neho ale na zaciatku si vo v-klay urob zalohu fw ak nieco zblbne jednoducho ho prepis a mas to v pohode  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 1:35 am Post subject: |
|
|
*Spooky* wrote: | skus pohladat fw robeny ces winspun alebo si stiahni freiu a patchuj ces neho ale na zaciatku si vo v-klay urob zalohu fw ak nieco zblbne jednoducho ho prepis a mas to v pohode  |
To som nepochopil..to ma akoze cez Freiu patchovat  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Příspěvky na SM: 351,- |
Posted: Sun Oct 03, 2004 6:33 pm Post subject: Re: Patchovat, nebo ne?! |
|
|
moje_mc60 wrote: | Vždycky V_Klay napíše, že jsou nejaký starý data a jestli chci pokračovat. Zruším to. Jak to mám správně Patchnout? |
To je divny.. jestli pouzivas patch pro fw7 a mas fw7, pak by V_Klay nemel protestovat.. Rozhodne udpgrade fw Siemensackym programem esmi telefon nijak ohrozit. A pokud jo, tak je neco v neporadku s telefonem a je zralej na reklamaci.
Kazdopadne pred tim patchovanim muzes udelat V_Klayem FuBu a pak ve WinHexu (nebo necem podobnym) zkusit kouknout co v te casti pameti, kam ma prijit patch, vlastne je.. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|