Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
daník začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:52 pm Předmět: Předčasné vypínání videa a problém s tapetou u S75 |
|
|
Nevim, jestli si toho už někdo všimnul, ale dneska jsem zjistil, že když nahrávám v nejvyšší kvalitě se zapnutým auto vyrovnáváním bílý a auto nočním režimem, tak u hodně dynamických scén nedokážu nahrát video delší jak pár minut, i když paměti mám dost.. Prostě se nahrávání ukončí(víc jak 5 min to nikdy nedá), někdy s chybou, jindy jen tak a video se buď uloží kratší, nebo vůbec. Když jsem obojí vypnul, vypadá to, že je to v pořádku a nahrává do alelujá..teda co stačí paměť..jestli to prostě nepobírá pak procesor, nevim?
A potom druhá věc..mám na pozadí nějakou tapetu, jdu do tajných poznámek, vyskočím z nich, ale přes tapetu mi zůstane ten zešedlej pruh, jako se dělá při vstupu do menu..tapeta se korektně zobrazuje až zase po restartu-to mě teda štve o trochu víc než to video.
Máte někdo s tímhle zkušenost? _________________ T2288R -> MT50 -> CX70 -> S75 fw47, 1GB DV-RSMMC-> E-Ten G500+, 1GB miniSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
605328351 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 11:08 am Předmět: |
|
|
to bude určitě s firmwarem,taky jsem měl s tím problém,taky se mi vypínal,zkuz to a uvidíě a určo to je tím.kdybys něco nevěděl o nahrání fw tak icq je 233-384-112 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ztrnka (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 3:39 pm Předmět: |
|
|
tak ja se svoji s75kou takovyhle problemy nemam zkousel sem nahravat video nastaveny presne tak jak si popsal a nahrava naprosto bezproblemu po 6min. sem to stopnul a tajny poznamky taky naprosto bezproblemu mam FFS40, map40, FW47 jo a vcera vecer mi poprvy chcipla volal mi bracha a foun udelal pippippippip chcip mel sem totiz uplne vybitou baterku a vzapeti mi chicpl podruhy to kdyz sem mu psal sms at zavola za 20min a nez sem ji stihl poslat tak mi zavolal ale napotreti sem uz sem ji stihl poslat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|