Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martin křena kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 6:38 pm Předmět: Ovladače USB pro s75 |
|
|
Koupil jsem si datový kabel pro S75 abych si tam mohl nahrat nový firmware ale kabel jsem dostal samozřejmě bez nějakých ovladačů takže mi to windows nerozpoznají. Zkoušel jsem to hledat na netu ale nic jsem nenasel. Nevíte někdo kde se to dá najít ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 6:45 pm Předmět: |
|
|
pokud je to "jen" USB datový kabel, tak nainstaluj MobilePhoneManager a po připojení kabelu a následně i mobilu ho to najde a nainstaluje.
pokud je to nějaká variace servisního kabelu, potřeboval bys ovladače zvlášť, ale pravděpodobně by ti je dodali s kabelem. _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|