clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - E71 a posilání přes BT

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

E71 a posilání přes BT

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
micvaj
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 12:28 am    Post subject: E71 a posilání přes BT Reply with quote

Tak ja jsem neodolal taktez a pred tremi tydny koupil E71. Az do ted jsem byl naprosto spokojen. Hezky telefon se slusnou vybavou a spickovym displejem. Hned na druhy den jsem si koupil microSD 1GB jelikoz 16MB ktere ma telefon je naprosto nedostacujici. Problem nastal ve chvili, kdy mi kamarad zasilal pres BT soubor o velikosti 6MB a telefon i pres potvrzeni prijmu stale odmital... Po chvili brouzdani v menu jsem prisel na to, ze musim uvolnit misto v pameti telefonu, divne nebo ne?! Zacinam hledat v nastaveni BT cestu k ukladani souboru. K memu uzasu tu zadna neni, nebo jsem ji nenasel? Think Takze kazda vec posilana pres BT se prvni uklada do pameti MT a od tud ji musim presunout na pametovoou kartu. Zajimalo by mne, jak do nej dostanu soubor o velikosti 20MB?! Pres PC problem nemam, jedna se mi jen o posilani mezi MT. Pokud nekdo vite jak to vyresit budu vdecny.
Back to top
View user's profile Send private message
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 7:16 am    Post subject: Re: E71 a posilání přes BT Reply with quote

Zcela jednoduše vážený símensáku : kup si kabel USB DCA-140 originál - já jej mám za 499,- Kč, propoj s novým MPM (mobil phone manager pro E 71) který sis předtím stáhl na počítač, a takto můžeš nacpat do paměťové karty co chceš.
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 8:09 am    Post subject: Re: E71 a posilání přes BT Reply with quote

micvaj wrote:
... Problem nastal ve chvili, kdy mi kamarad zasilal pres BT soubor o velikosti 6MB a telefon i pres potvrzeni prijmu stale odmital... Zajimalo by mne, jak do nej dostanu soubor o velikosti 20MB?! Pres PC problem nemam, jedna se mi jen o posilani mezi MT. Pokud nekdo vite jak to vyresit budu vdecny.

Na CX75 presúvam väčšie súbory zásadne cez kábel, ale najradšej cez BT (Obex File Transfer).
Fakt je problém, ak chceš poslať z mobilu na mobil súbor 20MB, ak to nejde dnes, tak to v budúcnosti môže riešiť nejaký patch. Angel
Back to top
micvaj
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 8:53 am    Post subject: Reply with quote

Vlastnim BT USB do PC, tak prenos je mozny timto zpusobem. Nebo kartu muzu vyjmout a dat do ctecky v PC. Jednalo se mi pouze o prenos mezi telefony. Doufam, ze se s tim B-S do budoucna popere a na ty nynejsi opravi casem nejaky ten patch. Idea
Back to top
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 9:52 am    Post subject: Reply with quote

Jasný, rozumím, ten problémek zůstává v malé kapacitě telefonu jako takového, určitě by se s tím BS mohl poprat - pokud se ještě bude vůbec s něčím prát kvůli svému bankrotu.
Back to top
yoyanec
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 10:52 am    Post subject: Reply with quote

akoze ked sa mozem spytat, ty by si posielal 20MB subor cez BT?...tak to aby doshiel kamosh k tebe na weekend, aby ste to stihli Very Happy
vazne nevidim zmysel v tom, rieshit nieco taketo...ja by som nikdy viac ako 1MB subor do telefonu neposielal cez BT, pretoze by som pri tom oshedivel

reALTom
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 11:33 am    Post subject: Reply with quote

Jo já jsem posílal 35 MB s nějakým smartphonem z mojí EF81 a zase tak dlouho to netrvalo. Jinak myslím na 6230 se mi taky nepodařilo poslat snad 10 MB soubor, protože má taky malou vnitřní pameť.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
micvaj
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 9:48 am    Post subject: Reply with quote

Myslim, ze se to cekani da vydrzet. Samo sebou, ze to neni kazdy den takova situace nastane jednou za cas...
Back to top
peter577
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 12:24 pm    Post subject: Reply with quote

Moj nazor je tiez taky! ak chces velky subor tak to radsej uz na flash kartu a ni do phonu, a ak mas este aj usb citacku kariet tak mas vyhrate a ked nie zozen si BT do PC a z BT si to hod na flashku a budes mat WIN Smile
Back to top
sramo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

Jsem snad jediny, ktery pochopil, ze se neptal na jednodussi zpusob posilani dat nez pres BT? Ptal se na to, jestli jde zmenit misto ulozeni prijatych soubory pres BT.... Je mu asi jasne, ze to jde pres ctecku rychleji, ale kdyz sedite ve skole a fakt se nudite a kamarad furt machruje s videjkem, tak asi tezko v hodine dotahnete pocitac a kabel Rolling Eyes

BTW, moje odpoved: nevim

Alcate OT Easy -> Ericsson R320 -> Siemens A50 -> Siemens CX65 -> Siemens SX1 -> Nokia 6230i -> Samsung X200 -> Motorola MPx220 -> SIEMENS E71 Laughing
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 5:55 pm    Post subject: Reply with quote

kolik má E/EL71 interní paměti?
třeba S75 má 27MB, takže soubor velikosti 27MB tam přes BT klidně pošlu.. jde o to, si pročistit interní paměť, a všechno mít na MMC wink
ale 27MB soubor by se mi fakt nechtělo přes BT posílat, nejlepší způsob je vytáhnout paměťovku a strčit ju do toho druhýho mobilu, a vzít si z ní, co chceš.. wink Angel

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
micvaj
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 6:55 pm    Post subject: Reply with quote

Tak SRAMO to pochopil naprosto presne. Jinak pokud tady padnul dotaz kolik ma E71 interni pamet, tak je to nejakych 17MB.
Back to top
libuna
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

Potřeboval bych univerzálni PIN ke konfigurační sms pro ,, O2"
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to: