View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Arny.02 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:02 pm Post subject: pomoc s USB-IRDA |
|
|
Koupil sem si infra port, ktery se k PC pripojuje pres USB. v navodu psali, ze ve windowsech XP se nemusi instalovat ovladace. staci ho jen prpojit. to sem udelal, nainstaloval se sam, ale to bylo vsechno. tak sem nainstaloval ovladac z CD. kdyz sem ho znovu pripojil, tak poznal telefon a nabidlo mi to, ze muzu poslat data na telefon. kdyz jsem to zkusil, tak zacalo posilani, ale pul hodiny tam bylo 0%. prestalo me to bavit a ze to zkusim opacne. taky se nic neposlalo. uz nevim co s tim. mam to reklamovat, nebo se mi vysmeji, ze sem to mel jen blbe nastaveny. diky za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:38 pm Post subject: Re: pomoc s USB-IRDA |
|
|
Arny.02 wrote: | Koupil sem si infra port, ktery se k PC pripojuje pres USB. v navodu psali, ze ve windowsech XP se nemusi instalovat ovladace. staci ho jen prpojit. to sem udelal, nainstaloval se sam, ale to bylo vsechno. tak sem nainstaloval ovladac z CD. kdyz sem ho znovu pripojil, tak poznal telefon a nabidlo mi to, ze muzu poslat data na telefon. kdyz jsem to zkusil, tak zacalo posilani, ale pul hodiny tam bylo 0%. prestalo me to bavit a ze to zkusim opacne. taky se nic neposlalo. uz nevim co s tim. mam to reklamovat, nebo se mi vysmeji, ze sem to mel jen blbe nastaveny. diky za pomoc | kup si radsi kabel nebo BT Irda je na hovn*. ale ted k problemu no nevim odinstaluj to a znovu to preinstaluj..a najdi si na netu nejnovejsi ovladace pro tvoji Irdu _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 6:41 pm Post subject: |
|
|
chaby je jinde va to ve spravci zarizeni asi tam nemas povoleny irda nebo si zkus potom pohrat s portama USB  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 7:42 pm Post subject: |
|
|
Ja som mal podobny problem na notebooku, ale bola to moja chyba. Totiz chcelo to este odo mna potvrdit prenos na notebooku. Mal som otvorene nejake okno a ta hlaska sa mi skryla za toto okno a dole v taskbare nebolo nic vidno. Tiez som si to vsimol az po chvili (cca 10min) a nevedel som najst pricinu. Az potom som si to vsimol. Neviem ci ti to pomoze, ale aspon daco... _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|