View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dracek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 8:07 pm Post subject: Nefunkční CX65, pls help! |
|
|
Mám takovýto problém: telefonu z ničeho nic zbělala obrazovka (měl sem ho v kapse a doprovázel to zvuk, tak sem ho vyndal a tak sem na to přišel) a začaly blikat signalizační diody, z tohohle stavu nejde vypnou, pomůže jen vyndání baterie, pokud baterii opět zandám a pokusím se telefón zapnout, tak naběhne jen do toho stavu z bílým displayem a blikajícíma diodama, pokud připojím nabíječku, tak se začne nabíjet, ale zapnout stejně nejde. Nejsem nějaký siemens hacker z kabelem, ale kabel si kdyžtak seženu, pokud by se podařilo zachránit telefón, budu velice rád, pokud ne, tak aspoň data, ty sou pro mě hodně důležitá, prosím poraďte co s tím. |
|
Back to top |
|
 |
d[E]sann ostřílený diskusník

Joined: 31 Dec 2004 Posts: 517 Location: Prostějov Phone: EL71 2352.42 SMM
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 8:28 pm Post subject: |
|
|
No hele dej si mě na ICQ a já se ti pokusím poradit. _________________ CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB --> HTC Dream
 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 9:06 pm Post subject: |
|
|
špatná sekce - přesovám... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
dracek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 9:51 pm Post subject: haluzově vyřešeno |
|
|
omlouvám se, že sem to sem zaslal tak rychle ale nakonec se to tak nějak vyřešilo samo, aspoň to tu popíšu: chvilku sem si hrál z vytahováním baterky, zapínáním a vypínáním a nabíjením a pak mě to přestalo bavit (to sem sem právě poslal první post a pomalu se loučil z mobilem) a tak to nechávám chvilku ležet, nakonec mi to nedá a zkusím to znovu a telefon se najednou nějak nechává ukecat a zapíná se nicméně děkuji za odpovědi a iniciativu |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 10:07 pm Post subject: |
|
|
Takže fofrem zálohovat data, toto chování je divné a může se opakovat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
dracek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 10:12 pm Post subject: |
|
|
to určitě udělám, data sou pro mě to nejdůležitější, telefón je jen nějakej ten peníz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|