View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Mar 03, 2007 11:20 am Post subject: A65 - T9 ? |
|
|
Dcéra má A65, mobil vypína na noc, a včera sa nedal zapnúť, len chvíľu displej, píp a chcíp.
Dal som v Joker Format: File System nepomohlo, tak som dal všetky voľby a pomohlo a A65 ide, pre istotu som dal som fw17 nahral som A65 predinštalované súbory. (Pre A65 neboli urobené vlastné zálohy )
V A65 je všetko funkčné, aj slovenčina, ale nejde žiadny slovník T9 (ani anglický, ani slovenský).
Otázka: Ako dostať do A65 T9 Sk? Slovníky sú tam inak ukladané ako od CX65 - s tým mám skúsenosť, ale A65 neviem.
Zatiaľ nechcem robiť testpoint, lebo mobil je ešte v záruke a je funkčný okrem T9, ktorú mnohí ani nepoužívajú, ale rád by som ju tam dal.  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:23 pm Post subject: |
|
|
vyriešené:
Druhý deň mi to nedalo pokoj, a najviac ma inšpiroval Hanni a poľské fórum.
Ako teda dostať T9 slovníky do A65?
1. Z linku http://www.siemensmania.cz/content.php?id=117 stiahnuť Program na aktivovanie disku B - TDS a Databáza T9.
2. Po spustení TSD, drive B, SET, mi to išlo len s rýchlosťou 57600 (mám kábel DCA-510, na vyššej nič nevykonalo a na nižšej išlo len po reštarte PC a mobilu).
3. Potom použiť program Simoco, Total Commander, MPM - použil som Simoco. Na strane mobilu vidíme už otvorený disk B a do neho nakopírujeme databázu slovníkov "T9 database".
4. Potom vypnúť, zapnúť A65 a je to OK.
Pripomínam, že vyššie a tu popísaný postup je jednou z možností, ako oživiť zamrznutý, či mŕtvy mobil A65 bez testpointu.
Predpokladám, že chyba umŕtvenia nastala kvôli tomu, že v A65 bolo zopár java aplikácii: java email, Opera Mini... a cez deň niekoľkorát na cez csd na wap. Nastalo pravdepodobne pretečenie nejakých tabuliek a umŕtvenie telefónu.
Oživenie nastalo cez Joker, format všetkých zaškrtnutí.
A oživenie bez testpointu.
Pripomínam ale, že tento postup nemusí byť univerzálny. Mne ale vyšiel. Aj vďaka SM.  |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 3:11 pm Post subject: |
|
|
Díky, ja som robil s rýchlosťou 115200 ale nešlo , tak som znížil rýchlosť ako ty (to ma nenapadlo ). Thx (ale som robil s C60 ) _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|