clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M65 - nefunguje

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M65 - nefunguje
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 2:25 pm    Post subject: M65 - nefunguje Reply with quote

Dobrý den, vlastním mobilní telefon Siemens M65 a už jsem z něj na prášky. Dvakrát jsem jej během čtvrt roku reklamoval kvůli nefunkční klávesnici, a nedávno jak jsem jej reklamoval potřetí, tak mi reklamaci neuznali kvůli mechanickému poškození. Dobré, uznal jsem to. Zaplatil jsem 950,- údajně kvůli urvanému systémovému konektoru. Poslali mi telefon zpět, fungoval mi pět dní v pohodě. A teď mám zase závadu. Telefon se mi normálně regulérně vybil, jenže teď nejde nabít. Mobil mám hodinu na nabíječce a pořát nic. Když sdělám kryt, pohýbu s baterkou konektorem, tak se mi zobrazí symbol nabíjení. Pokud s telefonem jakkoliv pohnu, tak se mi ikonka pomalu vytratí. Když nabíjím, tak se mi podaří i telefon zapnout. No ale jak s něčím pohnu, nebo nevím jestli je to závislé na pohybu, tak prostě po nějaké době se telefon zpátky vypne (vybledne a vše se vytratí). Lidi, co s tím mám dělat. Jsem naprosto zoufalý. No navíc mi zpátky s mobilem neposlali ani žádný papír co s tím dělali, jaká tam byla závada, prostě nic. Mám ten mobil jím poslat zpátky? Platit už doopravdy nechci, protože od doby, co mám ten telefon jsem jej používal tak měsíc a zbylé čtyři byl na opravě. V obchodě mě stál NOVÝ 2500 a teď jsem 950 platil za opravu. Bojím se, že když si ho nechám opět spravit, tak se mi pokazí znovu. Já fakt nevím. Prosím poraďte.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

ked to niesu zle kontakty na baterce, ked s nou pohnes, tak sa obavam ze chyba je v niektorom z CPU, otrasom sa pohne a chcipne
KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

No když jsem tam volal, tak mi říkali, že že mám urvaný systémový konektor nebo tak nějak, že se musí měnit celá deska nebo něco. V tom smyslu. Tak mě napadá, jestli ten procesor není na té desce. Pokud by byl, je tu možná naděje na reklamaci té desky. Protože by měla být nová. Ne?.
Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

pozri, neviem ci by som mal pisat toto, ale ked sa blizi k 3 reklamacii, 90 % telefonov zamietnu koli vrateniu penazi, alebo inym veciam, ak to mas v zaruke, a si si isty, ze si nepresiel autom ponom Smile, tak ti reklamovat musia, ovsem, odrazeny CPU sa stane len pri padoch, ked na neho sadnes, proste pri situaciach kt. zavinis ty, a na mechanicke poskodenie sa nevztahuje zaruka, mas problem s CPU ked sa vypina, ja ti odporucam nejaky neautotizovany servis, do 500 sk, a mas pokoj, niekedy tu kolovalo video o majitelovi M65, dal to do telky a bolo z toho halo, odolny stroj, kampan velka od siemensu, ktoru jednoznacne nezvladli aby to neviedlo k poruchovosti, nieje to super odolne a niky nebude, je to len kus plastu a elektroniky haklivej na pady.
aj konektor ked je uvolneny, da sa lahko opravit, nahriat vzduchom, a sadne na miesto, no pokial je tam poskodenie dosky, vytrhhnuty konektor z kuskamy dosky, je to neopravitelne.

KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

To že mi padla záruka na mobil s tím už nic nenadělám. Navíc byl odřítý a padal několikrát opravdu hodně. No a pokud mechanik říkal, že je urvaný konektor, tak to bylo jasné.

Jde o to, že mi tam měnili celou desku. I s tím konektorem. Za to jsem platil 950 Kč. No a jestli je ten procesor na desce, tak by to měly uznat jako záruku. Ne už na celý telefon, ale jen na tu desku, která mi byla měněna a dávána nová, ne?
Já za to nechci vrážet už ani korunu, protože nikdy nevím co se mi tam pos...
.
Back to top
KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Ještě jedna věc. Nedošel mi s mobilem jediný papír o tom, co v něm servisu dělali, co měnily a tak. Je to v pořádku. Neměl by mi přijít nějaký Servisní list, nebo něco takového?.
Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

servisny list ,zaznam o oprave museli ti dat,bez toho to nejde, co je to za bordel, toto si musis sam vybavit
Juřa86
řád zlaté antény
řád zlaté antény

3949.22 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

mas se na telefon chovat dobre a nic by se nestalo ikdyz vzdycky se neco stat muze Think jinak tatkovy sem tedka musel podlozit baterku papirkem protoze se taky vypinal tak muzes skusit ikdyz ti to asi nepomuze wink
KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

Děkuji, tohle jsem chtěl slyšet. Jedná se o firmu Telel. Tam jsem telefon kupoval, tam mi jej spravovali v záruce, tam mi jej opravovali mimo záruku. Ihned jím jdu napsat....
Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

ked ti opravovali mimo zaruku, v zarucnom liste nemas narok na zaznam o opravach, neplet si to
KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Ani když mi dali nový součástku. Jakou mám jistotu, že mi skutečně opravili to, v čem byla chyba? Mohu něco udělat s tím, že se mi mobil po pěti dnech po převzetí z opravy pokazil?.
Back to top
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

museli ti dat doklad o vymene dielu, ale zvycajne sa to tak nerobi Smile, hlavne ze ide, zakaznik stastny, potom reklamacie ach jaj...
KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

Takže co teď? No třeba mě vyměnily poškozený díl za vadný z výroby? Jak se to řeší. To jako už nemám nárok, nebo co?.
Back to top
Ovelord
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

Zkus reklamovat opravu Think
View user's profile Send private message
KOS
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 12, 2007 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

Asi to fakt skusím, jenže nemám žádný papír o tom nic. Ještě mě napadlo, že bych moh říct, že mi jej už nefunkční poslaly.

Nevím, chci se zeptat na jednu věc. Když dám mobil na opravu. Oni mi v něm vymění nějakou součástku, dejme tomu základní desku, nebo jak se tomu říká. Tak se chci zeptat zda na tu desku mám záruku?.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum