Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MMike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 10:57 pm Předmět: M65 - zapnu,5 minut jede pak umre = problem |
|
|
zdravim,mam unikatni trable s M65.
nevim jaky byl FW kdyz zacal zlobit ,nahral sem tam fw 58 neni co vim asi ani cesky ale to mi neva bo s FW 50 se to chovalo stejne a cekal sem ze verze 58 by mohla byti uz bez chyb,lec chyba je jinde...
zapnu mobil coz taky vzdy nende,nekdy jen pipne kratce a nic nezapne se,na nabijecku taky nereaguje,po case se konecne zapne a jede max. 5 minut pak se vypne ale tim stylem ze display jakoby pomalu zhasina,display ne podsviceni !!!
pichnuti na nabijec nese kladne ovoce tak jej nabiji co se da aby byla energie na flashe a pokusy az zas nepude zapnout
nyni v nem mam fw58,baterie nabita.dalsi problem spociva v tom ze po flashi se nevim proc zapnula nejaka ochrana co chce pro vypnuti kod pristroje,ten neznam,zbyva dle mobilu posledni pokus na to kouknu jeste do manualu.
co by jste mi poradili v teto prekerni situaci,moc diky.
MMike 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 11:01 pm Předmět: |
|
|
nepadol ti nahodou ? vyzera to na otrhnuty cpu _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 11:19 pm Předmět: |
|
|
Buď cpu, jak píše GgDag a nebo máš nabořený FFS - obsah disků s daty a aplikacemi. Když telefon naskočí, dostenš se normálně do menu a vše chodí? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
Aj ja som uvazoval na plnej pameti ale mobil by asi na nabijacke fungoval a tu sa pise ze citace: | na nabijecku taky nereaguje |
_________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MMike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 11:24 pm Předmět: |
|
|
nyni se nedostanu nikam,chce to po me kod pristroje,hledam na www a ruzne navod na odbourani,potom mohu donest vice info.
jinak mobil neni muj,je zname a ze padl na zem vyloucit pomalu ani nemohu,bohuzel...
MMike 8)
Krokodýl napsal: | Buď cpu, jak píše GgDag a nebo máš nabořený FFS - obsah disků s daty a aplikacemi. Když telefon naskočí, dostenš se normálně do menu a vše chodí? |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 11:27 pm Předmět: |
|
|
Kod pristroja by ti mali prezradit papua utils _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MMike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
nanaviguj mne jak na to mam tu papuautils v 0.5.1 cz moc do toho nevidim , dekuji
edit : mobiledit mi siemensa vubec nenajde,mobil je zapnuty se sim v pohotovostnim rezimu,lec nic...takze do mobilu nic nenahraji...
MMike 8)
flemo napsal: | Kod pristroja by ti mali prezradit papua utils |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
MMike napsal: | nanaviguj mne jak na to mam tu papuautils v 0.5.1 cz moc do toho nevidim , dekuji
edit : mobiledit mi siemensa vubec nenajde,mobil je zapnuty se sim v pohotovostnim rezimu,lec nic...takze do mobilu nic nenahraji...
MMike 8)
|
Pročti toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MMike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:31 pm Předmět: |
|
|
vklay mi vyhodi : HW io error kdesi cosi a nakonec : no answer from boot ChaosKey2.bin
jak sem jiz psal do mobilu nemuzu NIC nahrat pres kabel,chce po me kod pristroje a ten nevim...
MMike
Krokodýl napsal: | MMike napsal: | nanaviguj mne jak na to mam tu papuautils v 0.5.1 cz moc do toho nevidim , dekuji
MMike 8)
|
Pročti toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
potrebujes loader na spojenie s v_klay, v papua vygeneruj loader, nakopiruj do visoft-data-loaders, potom spoj, napumpuj do neho, odblokuj v papua, zapni a uvidis, ale ja to osobne vidim na CPU, bud pri pohybe telefonom sa vypne, ale studenak pod CPU, pamatou, ide isty cas a potom chcipne _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MMike kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
umrel opet asi 5x pipne a zhasne,konec...nakopnout jde ale po caso opet chcipne...pres noc se s nim nehybalo a jel takze asi fakt to cpu je hnute ci je mobil jinak streleny...kaslu na to,majitelka je holt lama nema ji padat.
VSEM moc diky za ochotu a jejich cas
MMike 8)
liveman napsal: | potrebujes loader na spojenie s v_klay, v papua vygeneruj loader, nakopiruj do visoft-data-loaders, potom spoj, napumpuj do neho, odblokuj v papua, zapni a uvidis, ale ja to osobne vidim na CPU, bud pri pohybe telefonom sa vypne, ale studenak pod CPU, pamatou, ide isty cas a potom chcipne |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|