clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Dá se na teto EL71 vypočítat SKEY?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Dá se na teto EL71 vypočítat SKEY?

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mart22
elfmaster
elfmaster

56669.28 SMM
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 12:20 pm    Post subject: Dá se na teto EL71 vypočítat SKEY? Reply with quote

Dá se na této EL71 zavést BKEY bez testopintu? Původní verze FW 41, nyní přeflashovaná na fw 45? Mířím tím na to, zda záleží na aktuální verzi fw nebo "tovární"? . je to tento telefon asi tam chybí licenční soubor na 1:\licenses:

mmadden wrote:
Mám EL71 a stalo se mi následující: při kompletní záloze v MPM a po cca 14ti dnech co jsem zálohu obnovoval se mi nepodařilo načíst T9. Odvezl jsem mobil do servisu v Radlické a čekal.. Po 14ti dnech mi přišla laskavá sms, že je mobil k vyzvednutí. Jaké bylo moje překvapení, že s tím nic neudělali a vrátili mi doklady s tím, že je mobil poškozen... Copak se dá zabránit tomu, kdy vypadne mobil z kapsy nebo třeba ze stolu?? Navíc u mobilu, který má kovový obal?? Telefon jinak šlape dál jako hodinky, ale s T9 to není ono, vrátil jsem se tak o 5 let zpátky.. Zkusil jsem přehrát FW na 45tku, ale T9 nereaguje. V servisu sdělili, že musí vyměnit celou desku za 8 tisíc.. Navíc, i když chci dát T9 třeba anglickou, při psaní textovky při stisknutí křížku se nabídnou jen malé, velké, počáteční velké a čísloce...To je vše. Co se s tím dá dělat?? Měnit desku za 8litrů?? To radeji investuji do HTC.... Ale tohle je srdeční záležitost....Díky všem.

mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Precitaj si Tento clanok. V nom je vsetko. A do EL71 sa da zaviest SKEY pokial tam nie je verzia vyssia ako 41.

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
View user's profile Send private message
Mispulin
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 7:45 am    Post subject: Reply with quote

Vyšší než FW41? To myslíš FW45? V tom článku píšou, že ani u FW41 to nejde. Sad Mám právě FW41, tak by mě zajímalo jak to tedy vlastně je?
Back to top
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 8:36 am    Post subject: Reply with quote

O tom clanku viem vsetko velni dobre a ta verzia je vratane aj tej v.41. Takze musis najprv podflashovat minimalne na v.39, potom zaviest SKEY a robit co potrebujes. Ale je tu dalsia vec, ako nahle nahras v.41 a vyssiu tak ti odstrani SKEY.

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum