View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ytong kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 4:19 pm Post subject: Nestandartní chování EL71 |
|
|
Mám docela problém. Začalo to včera ráno když jsem našel telefon, kterej byl přes noc zaplej a na nabíječce, vypnutej a když jsem ho zapl tak nereagovalo tlačítko na potvrzení zapnutí tak jsem ho zase vypnul a zapnul a zase to stejný několikrát tak jsem vyndal baterku a pak už to šlo jenže když jsem zajel do menu tak začala svítit dioda u foťáku a nereagovaly žádný tlačítka jenom červený tak jsem ho zapnul a vypnul a zase nereagoval na potvrzení tak jsem zase vyndal baterku a když jsem ho zapl tak zase začala svítit ta dioda a ještě k tomu fotit tak jsem to vypnul vydělal baterku a po zapnutí to zase jelo a už bez problému. Celej den jsem ho skoro nepoužil a kolem 16 hodin mě začal hlásit že je vybitej takže se mi asi zapla ta dioda v kapse nebo co. Když jsem ho pak dal na nabíječku tak jsem ho bez problému zapl a zatelefonoval si ale pak když jsem s ním zase něco dělal tak zas začal svítit a nereagoval ale občas šla vypnout ta dioda a pracovat dál ale pak zase se sekl fest a nešlo nic jen červený tlačítko. A dneska v noci mě vzbudil jak svítí a fotí. Dneska dělá furt stejný záseky.
Fakt nevim co s ttim nemáte někdo nějakou radu? Značně mě to irituje  _________________ I ťong staví z Ytongu!
B-S EL71 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|