View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
raceman69 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 8:31 am Post subject: Pomozte ozovit EL71 prosim |
|
|
Ked som skusal vycistit EEFULL a ELITE mi piplo telefon a uz neje dalej,skusal som fullflash ale asi na 65percent zastalo s vklay ze neznamna chyba na com port,potom som skusil esteraz,to iste potom sm dal FE45 s WINSWUPom to uspesne ajzapisal ale telefon sa nezapol...TEraz sa nespoji s VKLAy,asi mi zmizli kody (bootkey,imei pise same 000000) skusal som fullflash s winswupom ale pise ze only security update allowec ci co...S papuou ide do service modu,ale nic viac neviem robit,nakolko mi odisli kody ani new bootcore ani nic...Krokodil i poradil aby som robil testpoint..Poprosil by som o podrrobny popis ako ozivit ten telefonm,dakujem |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
raceman69 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 9:35 am Post subject: |
|
|
no,kody mam napisane komplet,imei,hash esn a bootkey .Otazka ze ci mozem nahrat cudzie nebrandovane FF??Ja som mal brandovane s orangem.Da sa to spravit nejak bez Testpointu? |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 9:39 am Post subject: |
|
|
ked mas kody, vygeneruj loader, spoj s v_klay, a daj dnuka FF, cudziu FF prepocitaj v papau na tvoje kody, tlacitko recalk fullflash, a potom ju nahraj do telefonu vcetne bcore, vid diskusia co sa vcera riesila, uploadol som FF fw36 nebrandovanu original _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
raceman69 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 9:41 am Post subject: |
|
|
najprv musim zaviest bootkey co?hmm keby som vedel ze ako to spravim ked nemam ani IMEI ni nic..darmo tam napisem manualne daco mi vypise papua ze check.... a nezavedie mi to..no aj novy bootcore by nebolo odveci....asi preto nenastartuje len pipne,co?ako to mam robit v mojom pripade?ako obist TP? |
|
Back to top |
|
 |
raceman69 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 1:05 pm Post subject: |
|
|
nasiel som na nete jeden program ale neviem kde to stiahnut,len som cital o tom
New SST v7.55 with bootcore recovery feature
keby niekto mal prosim uploadnite sem ,diky |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 1:07 pm Post subject: |
|
|
len jedno ti napisem k tomu spust ten program, narobis este vacsiu skodu ako je, a zmaze di HDD  _________________
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Mar 30, 2007 8:56 pm Post subject: |
|
|
A tu si sa vobec nezmienil, ze ti zmazalo HDD. Pisal som, ze sa mi to stalo pri verzii 5.79. Maze to aj pri sedmickovej verzii?
to raceman69
V tej teme je aj link na SST 7.55. Precitaj si a rozhodni sa, ci sa ti to oplati. |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 30, 2007 8:59 pm Post subject: |
|
|
vsetko co je crack, je na vlastne riziko, mne odisla jedotka D, bolo na nej bordel z netu co taham, a naraz kukam, a vsetko bolo prec, v tichosti, do systemu nevoslo, mam 3 disky , ale ak mas na jednom system a vsetko ostatne, tak pojde cely pc do haja
a neviem ci sedmickova, tu som nerozchodil vobec, ale vsetky SST su u mna pochybne, verze 5 mi posahala pc a tym u mna skoncila, a celkovo, ustavicne Wrong Softver pri obycajnom odbloku ma prestalo bavit _________________
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|