View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
yanchi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 2:18 pm Post subject: data kabel |
|
|
mam taky problem.
mam DCA-140 a B-S EF81. pripojim kabel k pc do usb a potom do mobilu. na mobile sa mi ukaze ikonka ze pripojeny kabel ale pc nereaguje... ziaden novy hradver nenajde a ani baterku mi nenabija aj napriek tomu ze mam nabijanie povolene v mobile..
neviete o co ide?
dik za radu |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 9:54 pm Post subject: Re: data kabel |
|
|
Zrejme nemas v PC nainstalované ovladace mobilu. Ty se dají do PC dostat napr. instalací MPM (mobile phone manageru) anebo 3GSWUP fw (ze kterého se dají v jeho posledních verzích dokonce vypreparovat samostatně jako jedna z funkcí při jeho instalaci) samozrejme vse urcene pro tvuj typ telefonu.
Je to naprosta analogie s instalaci driveru pro mobil pripojeny k PC pres DCA-540. Pohledej tady na foru je to tu mnohokrat zmineno i vcetne navodu typu krok za krokem. Platí pro OS Win-XP s jiným nevím, jen jsem zaznamenal nějaké problémy s Vistou a snad i s 64 bit Win. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|