View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FSAL kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 10, 2007 6:24 pm Post subject: Vadny E71, kde nechat nahrat puvodni TM fw? |
|
|
Ahoj, mam vadnej tlf - ruzne se rozpada grafika a vytuhava, mam jej v zaruce u T-Mobilu, takze by nemel bejt problem se zarukou (uz sem ho jednou reklamoval, tak to vim), nicmene uz v nem davno nemam ten origo T-Mobile fw, ale tu posledni anglickou 45 a to by mi predpokadam do reklamace nevzali nebo by to pak neuznali, takze potrebuju vratit zpet puvodni fw, ale nemam na to kabel, nevite, kde po Praze by mi ho tam nahrali? nebo myslite, ze by pri reklamaci nebyl problem se stavajici 45?
dik |
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu May 10, 2007 6:39 pm Post subject: |
|
|
Podla mna by si nemal problem kedze ide o ofic fw. Vsak skus a uvidis. |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
FSAL kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 10, 2007 7:38 pm Post subject: |
|
|
no, obavam se, aby mi nerekli, ze tam nemam tu jejich upravenou verzi fw a ze sem preflashovanim, ac na ofiko 45 verzi, ale ne T-Mobile a este anglickou, prisel o zaruku, tak proto chci vratit puvodni verzi TM fw
jasne, je HW zavada ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|