View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kareell kolemjdoucí
16.08 SMM
|
Posted: Wed May 09, 2007 7:56 am Post subject: chyba javy |
|
|
zdravim vsechny a chtel bych se zeptat , mam E71 a java hry urcene pro SE mi pri spusteni vyhodi chybove hlaseni. Myslite ze tato java proste nepujde , nebo se to da nejak vychytat ?
Taky mam jeste jeden problem , a to ze mobil mi obcas napise "neni dostatek volne pameti" takze asi te operacni pameti. je nejaka utilita pres javu jak by se dalo uvolnit zaplnenou pamet? Na SX1 jsem neco takoveho mel , jenze to byl symbian. Kvuli tomuto problemu leckdy nelze fotit nebo spoustet MP3. Musim vyp/zap a pak to teprv jede. Byl bych vdecny za jakoukoliv radu. dekuji predem |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Wed May 09, 2007 7:36 pm Post subject: |
|
|
1. na to je program Java Adapter. Ne vždy ale dokáže 100% výsledek. Do googlu zadej :
Code: | Java Adapter
nebo
Java adapter for mobile |
možná je to i tady můžeš zkusit Hledat
2. Mě se to stává jen když zapnu foťák a vyfotim nebo něco natočim a potom dám číst. ALe jen občas
Nemáš pomocí xtasku spuštěných víc procesů??? _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
kareell kolemjdoucí
16.08 SMM
|
Posted: Sat May 12, 2007 6:48 pm Post subject: xtask |
|
|
a co je to ten "xtask" ? to neznam  |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
Posted: Sat May 12, 2007 6:56 pm Post subject: |
|
|
to je elf - program pro siemensy přímo psané pro procesor- dokáže všecho 8)
tak xtask asi nemáš . konkrétně tenhle umí přepínat procesy. Ke spouštění elfů je nutný patch elfoloader a další patche. _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|